Válassza az Oldal lehetőséget

Feri megmondta: minden jóból sz@rt kell csinálni!

Feri megmondta: minden jóból sz@rt kell csinálni!

A lapok le vannak osztva, színjáték az egész! Körbe ülték a húsosfazekat, s azt akarják elosztani, amit mások megteremtettek!

Ha az eredményeket nézzük, akkor óriási kudarc az ellenzéki előválasztás! A nagy dirrel-durral beharangozott politikai innováció azt tette volna lehetővé, hogy a választópolgárok döntsék el, ki induljon a 22’-es választásokon az ellenzék színeiben.

Az innoválni akarók viszont nem számoltak azzal, hogy Gyurcsány már jóval korábban eldöntötte: lehet itt cicamicázni, akkor is az lesz, amit ő akar. Ő pedig azt akarja, hogy a DK és a csatlóssá lett Jobbik-maradék osztozzon a lehetőségen, a többiek meg mennek a levesbe.

Ez van Kaposváron is! A politikai amatőr, apolitikus VargaFakír állítólag KolberPistának köszönhetően kiütötte a nyeregből GyeneseiPistát, most igazából azzal a Horváth Ákossal „vív Csatát”, akinek a sikerében talán még a közvetlen családtagjai sem hisznek. De így vannak ezzel Fakírék is. Mert végül is hát mihez is ért a Fakír, na és az Ákos? A naiv kisgyerekről meg nem is beszélve… Ennyi rossz jelöltből még a kevésbé rosszat sem lehet kiválasztani.

Nem véletlen a lakosság passzivitása. Ezeknek már az ellenzékiek sem hisznek! Az a néhány nyugdíjas, akinek nincs más programja, hiába jelenik meg a fórumokon, ahol a Pesten megírt szöveget olvassák fel az itteniek – lelkük rajta -, de ez kevés, mint mackó sajtban a brummogás. Nagy hűhó semmiért!

Az egész előválasztósdinak az a hozadéka, hogy legalább az lmp-s asszonyságot kivonták a forgalomból, aki többek között a saját párttársa pártlapjában jajveszékelt a sajtószabadságért, persze fizetett hirdetésben.

VargaFakír az ezalényeg nevű moslékosvödörrel a háta mögött egyelőre nem ment ilyen messzire, hiszen az ő üzenetei is csak fizetett hirdetésben „érdekesek”!

A szerencsétlen, elnyomott ellenzék százmilliókból hirdeti a hazugságait, mert a Feri kiadta: itt csak rossz dolgok történnek, ezért minden kis jóból sz@rt kell csinálni: és erre volt jelentkező! Gratulálok Fakír! Már megérte! Szépen állunk!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások