Válassza az Oldal lehetőséget

45 évesen is az anyjával él Gyurcsány helyi képviselője

Molnár Péter, a DK kaposvári önkormányzati képviselője hiába vesz fel már egy éve busás tiszteletdíjat minden hónapban a kaposvári adófizetők pénzéből, úgy látszik még ez sem elég számára ahhoz, hogy a saját lábára álljon.

A helyi gombnyomogató nem csak a négycsillagos MAMA HOTEL-t köszönheti édesanyjának hanem mandátumát is, hiszen a kaposvári közéletben köztudott, hogy Molnár Tiborné a Demokratikus Koalíció kaposvári elnökeként mindent megtett annak érdekében, hogy kisfiát a közgyűlésbe juttassa, ezzel kifúrva a komolyan felkészült és tapasztalt szintén Gyurcsányista Kováts Imrét.

Hiába tehát a súlyos politikai áldozat és – a baloldalon már tökélyre fejlesztett – aknamunka, csak nem akar túllépni a serdülőkoron ez a 45 éves nagyfiú.

Mielőtt persze elgondolkodna rajta a Tisztelt Olvasó, hogy mégis ki volt az hülye, aki Molnár Pétert a közgyűlésbe választotta, segítünk: SENKI. Ül ugyanis a kaposvári közgyűlésen egy évtizedes átok, amit kompenzációs listának hívnak. Ebben a fene nagy diktatúrában ez azt jelenti, hogy a választásokat elvesztő fél, amolyan kárpótlás gyanánt öt képviselőt is küldhet a helyi testületbe egy általa kijelölt lista alapján, amely ahhoz képest, hogy választásokat megnyerő párt 12 hellyel, plusz egy polgármesteri székkel kell hogy beérje, minimum felháborító.

Molnár Péter ezen az előkelő listán – kapaszkodjanak meg – az első helyet foglalta el, így a kaposvári embereknek nincs más dolga, mint együtt élni a tudattal, hogy egy ilyen ember képviseli őket a baloldal részéről.

Joggal vetül fel a kérdés, hogy ha Ő volt első, milyen lehetett a többi?! Ne aggódjon, hamarosan kiderül!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások