Válassza az Oldal lehetőséget

Kilépett a fényre Gyurcsány kaposvári jelöltje

Kilépett a fényre Gyurcsány kaposvári jelöltje

A néhány héttel ezelőtti Somogyi Hírlapos egyrészt-másrészt, igen is – nem is szintű poltikai elemzést követően végre saját Facebook oldalán is megszólat a Fakír, azaz Varga István, balliberális médiaszakember, egyetemi tótumfaktum. Mit gondolnak mi volt az elő dolga? Segítünk: hazudott.

„Elég kinézni az ablakon, és már azt látom, hogy lopnak…Az elmúlt harminc esztendőben legföljebb írásban tettem szóvá azt, amit láttam. Tíz éve elmúlt, hogy már úgy sem. Sokat gondolkodtam, tűnődtem, rágódtam, méláztam azon, hogy jól teszem-e. Annyi személyes felelősséget éreztem, hogy magam is annak a nemzedéknek a tagja vagyok, amelynek tagjai felelősek mindenért. Fájt sokszor, hogy csendben kell néznem a szomorú történéseket. Szóval úgy döntöttem, hogy független jelöltként elindulok 2022-ben Somogy 1-es választókörzetében, abban a reményben, hátha lehet tenni még valamit. Számomra öröm, hogy a Demokratikus Koalíció támogat ebben.”

Indítja veretes bemelegítő posztját az öreg, amit egy mókusos videóval hozott a napvilgára. Nehéz szülés volt. Ez minden egyes karakteren látszik, hiszen már most is kitűnik: büdös neki a pártpolitika. Elő is rántja gyorsan (Segg)Fejes István régi módszerét: civilnek hazudja magát!

Tegyük tehát tisztába, még itt, a legelején. Te nem civil vagy, Fakír, hanem annak a vállalhatatlan posztkommunista rohadéknak az embere, akit Gyurcsány Ferencnek hívnak és már vagy húszor eladta az egész országot. Szőcs Géza barátod csapágyasra forogja magát a sírjában, ez garantált. Szomorú, hogy nincs köztünk, pedig ha élne biztosan elmondaná neked, hogy nem az a civil, aki annak hazudja magát, hanem az aki egy civil szervezet színeiben ingul. Gondoltad volna, hogy a gyilkos, tolvaj, kommunista, Apró-Dobrev-Gyurcsány klán által összeverbuvált DK rohadtul nem az? Szégyelld magad.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások