Válassza az Oldal lehetőséget

Fakír, a Jobbik jelöltje

Fakír, a Jobbik jelöltje

Pista, van egy rendkívül rossz hírünk.

Bármennyire is próbálod eltolni magadtól ezt a végtelenül kínos DK-s farvizet, ez nem fog menni. Nyilván észrevetted, hogy európai magyarként felkerültél a párt magazinjának címlapjára. Sőt, a második oldalon még be is számolsz arról, hogyan hagyta cserben a kaposváriakat a kormány.

Igaz, hogy a DK többi 105 jelöltje pontosan ugyanazzal a szöveggel indít és zár, mert ti ennyire hülyének néztek mindenkit. Valójában persze nem te írtad ezt a szart, nem is a Kálmán Olga, hanem Gyurcsány Ferenc. Igen, szebb napokat látott újságíróként odáig süllyedtél, hogy Gyurcsány Ferenc szövegét a nevedre vetted.

 

De figyelj, van egy még kínosabb része is ennek a játéknak! Helyben simán megnyered az előválasztást, valljuk be, egy Bereczkit meg egy Feldert nem nehéz DK-s háttérrel letudni. Csakhogy ebben az esetben te már nemcsak a DK jelöltje leszel, hanem a Jobbiké is.

Igen, Varga István 2021-re odáig jutott, hogy az antiszemita, rasszista Jobbik jelöltje lesz. Innen lehet tudni, hogy kurva nagy a baj.

De olvassuk csak el, mit írtál:

„Az elmúlt harminc esztendőben legföljebb írásban tettem szóvá azt, amit láttam. Tíz éve elmúlt, hogy már  úgy sem. Sokat gondolkodtam, tűnődtem, rágódtam, méláztam   azon, hogy jól teszem-e. Annyi személyes felelősséget éreztem, hogy magam is annak a nemzedéknek a tagja vagyok, amelynek tagjai felelősek mindenért. Fájt sokszor, hogy csendben kell néznem a szomorú történéseket. Szóval úgy döntöttem, hogy független jelöltként elindulok 2022-ben Somogy 1-es választókörzetében, abban a reményben, hátha lehet tenni még valamit.  Számomra öröm, hogy a Demokratikus Koalíció támogat ebben.” (Varga Fakír, a Jobbik jelöltje)

Amit eddig a felelősségedről és a mulasztásaidról írtál, eltörpül ahhoz a szarsághoz képest, mint amire most készülsz. A mókus helyett inkább szerezz egy tükröt!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások