Válassza az Oldal lehetőséget

Lehet ennyire hülye Dobrev?

Lehet ennyire hülye Dobrev?

Gyurcsányné, aki hazugságaiban már jócskán túltesz a férjén, lelkendezve teszi közzé a közösségi oldalán, hogy: „Döntés született arról, hogy pénzügyi következményei lesznek, ha egy tagállam sorozatosan megsérti az Unió közös, alapvető értékeit. Haveroknak juttatott milliárdok, hatalom által megszállt igazságszolgáltatás, független média elleni támadás – ezek mind olyan ügyek, amelyek miatt meg lehet majd vonni Orbánéktól az uniós forrásokat.” Ez az ember elhiszi ezt? 

Ha így lenne – amire azért ha van jogállamiság, kevés az esély, hiszen a jogállamiság jogi kérdés, s nem politikai vélemény – akkor kitől is vonnák meg a fejlesztési forrásokat? Orbántól vagy Magyarországtól? Épeszű ember el tudja képzelni, hogy mi tisztességesen befizetjük a kötelezettségeinket, aztán a többiek meg eldöntik, hogy vajon kapunk-e abból, ami egyébként jár? Netán kötelezik az így büntetett tagállamot, hogy a visszatartott pénzt ő fizesse meg pluszban a kedvezményezetteknek? Ilyen már a mesében sincs! 

Ez pontosan olyan, mint a magyar ellenzéki „korrupcióelmélet”! Ha ők, vagy a nekik tetsző külföldi cégek, vállalkozások nyerik a magyar közbeszerzéseket, akkor nincs korrupció! Ha a hazai, a magyar vállalkozások nyernek, akkor pedig korrupció van! 

Értik? Ja, nem? Majd a DK elmagyarázza…

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások