Válassza az Oldal lehetőséget

Rossz ajtón kopogtat Gender Balázs

Rossz ajtón kopogtat Gender Balázs

Eltévesztette a címzettet a dél-somogyi megélhetési mesemondó. Gender Balázs kollégája és párttársa, Steinmetz földesúr Ádám helyett Rogán Antal feleségének családját vette célba. Nyilván nem vártunk mást tőle, hiszen csak saját pártja és hatalmi ambíciói érdeklik. Ebbe pedig simán belefér nála saját pereputtya gyarapodása, Jobbik irányú anyagi függősége és lehetőség szerint az összes állami üzemanyag támogatás felhasználása.

Jó ideje tudjuk már, hogy ő egy igazi hős. A szemellenzős gyurcsányista lovag. Akinek saját párttársai bármit tehetnek, lehet akár 69 ingatlan is a nevükön, ők bizony nem oligarchák, csak aki nem velük van. Steinmetz pedig még jobbikos, bár állítólag megkörnyékezte már a Momentum is. Az ő gyarapodása, földbirtokosi léte nem bántja a szemét. Nála nincs dél-amerikai birtok, ő nem földesúr. Pedig jövőbe tekintő Potocskáné óta tudjuk, hogy az ilyen galádok teszik tönkre a mezőgazdaságot. Ja, nem! Csak azok, akik nem jobbikosok. Meg az utóbbi időben azok, akik nem kommunisták.

Megy a szemfényvesztés ezerrel, pedig szívesen olvasnánk arról is, hogy jó Balázs lovag kinyitja szemét, rájön a valóságra és nekiugrik kollégájának is, ahogy tette egykor mai mentorával. Mert annak idején szidta bizony Gyurcsányt is keményen. De azóta más szelek fújnak. Olyan szelek, melyek összefújják a szemetet egyenesen Feri seggébe. Azt pedig jól tudja mindenki, milyen szelek érkeznek onnan visszafelé. Egyre büdösebb és gyomorforgatóbb.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások