Válassza az Oldal lehetőséget

Márki-Zay a sz@rból is várat akar építeni

Márki-Zay a sz@rból is várat akar építeni

Úgy látszik, már balliberális média sem talál Márki-Zay Péter politikai megnyilvánulásaiban védhető okos poénokat, így egy cikkben mentő ötletként sorra veszi a jobboldalon elhangzó fő érveket úgy beállítva, mintha eltúlzottak, vagy valótlanok lennének a baloldali miniszterelnök-jelölt kapcsán.

Nem túl eredeti ötlet, sőt kontraproduktív, hiszen sorra idézik fel, hogy miket nyilatkozott nap-mint nap a különböző fórumokon, ahol nem szégyellt olyan jelzőket használni Orbán Viktor személyével és kormányával kapcsolatosan, amiről bebizonyosodik a laikusok előtt is, hogy egyáltalán nem ért a politikához, csak „most jött a hathuszassal”.

Az is lejön mindenkinél, hogy egyéb muníciója nem lévén pusztán csúnya szavakat tud hozzávágni a nemzeti politika képviselőihez, ha már érvelni nem tud, akkor legalább sértegessen. Ő egy olyan bohóc, aki nem jött rá, mi a különbség a között, hogy vele röhögnek, vagy rajta röhögnek az emberek.

De a spin doctors, a baloldali média abból a szarból is várat szeretne építeni, amit Márki-Zay politikai nyilatkozataiként ismerünk. Pedig a helyzet világos, és nyilvánvaló: a magyar nép többsége nem akar migránsokat látni sem az országban sem a határokon, és nem akar együtt süllyedni a Nyugat-Európai hajóval, amely felett már átcsapnak a gazdasági-, az ideológiai- és vallási problémák hullámai.

Márki-Zay viszont mindezt akarná, szerinte követni kellene az Unió baloldali hangadóit akkor is, ha a nemzetünk számára az káros és rossz. Hovatovább ezután is szeretnénk azon a megszokott színvonalon élni, ahogy eddig is tettük. Itt senki sem állítja azt, hogy jobb nem is lehetne, hiszen folyton egy úton vagyunk, de azt kell nézni, hogy merre felé megy a hajó.

Ha ezt nézzük, láthatjuk, hogy Gyurcsányéké, Márki-Zayé pont ellenkező irányba halad. A mondat és szó kozmetikusok megmagyarázzák, hogy Márki- Zay csak a csodálatos Európai Unióhoz akar lojális lenni. Európai polgárok vagyunk, mindig is azok voltunk a szó minden értelmében, mi nem vagyunk ellenségei az Uniónak, sőt védjük.

A magyar szavazó többség számára az Unióhoz tartozás nem nemzeti, vallási vagy egyéni önfeladást jelent. A hódmezővásárhelyi polgármesterből lett baloldali miniszterelnök-jelölt talán, ha mást nem is, de ezt egyszer majd megérti. Reméljük mihamarabb.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások