Válassza az Oldal lehetőséget

Az ellenzéki cicaharc folytatódik

Az ellenzéki cicaharc folytatódik

Néhány hete már, hogy érdekes, bár előre borítékolható cselekmények sorozatát figyelhettük meg Kaposvár ellenzéki politikai életében.

Borítékolható, mivel mindenki tudja, az ellenzéki „összefogás” egy illúzió csupán, egy bűvészmutatvány, amivel átverik az ellenzéki érzelmű választópolgárokat. Fizikából hetedikben megtanultuk, hogy ha ellentétes töltésű dolgokat értetünk össze, abból szikra lesz és kisülés, tehát ha teljesen ellenérdekű emberek próbálnak egységet mutatva tömörülni, annak kisülés, szétrobbanás lesz a vége.

Kezdődött azzal, hogy a ma már csak ex jobbikos diszkótulajdonos feljelentette a jobbik színeiben induló Horváth Ákost és sleppjét, és azt az álcivil szerveződést, amelyik a 2019-es választásokra, a választók megtévesztésére alakult, s azóta fel is bomlott.

Az egykori szövetségesek és jó barátok cicaharca itt még nem ért véget, ugyanis ezt követően Felder került a céltáblára.

Feldert bemószerolta egykori cimborája és ivótársa a közgyűlés előtt, hogy Felder a képviselői jogállással összeférhetetlen tevékenységet folytat. Ennek valóságtartalmát majd a közgyűlés és annak bizottságai megvizsgálják, erről majd akkor beszámolunk, ha döntés születik az ügyben.

Felder viszont próbált némi népszerűséget összeszedni magának egy nevetséges hazugsággal, kijelentve ország világ előtt, hogy a Fidesz próbálja őt ellehetetleníteni, nem pedig egykori barátja, pedig a köztük levő kapcsolat egyre őszintébb kezdett lenni, legalábbis nyilvános fórumokon.

Felder nyilvánosan megvádolta Takácsot, hogy az a facebook posztjaiban „vonatokat akart indítani”, utalva ezzel Takács antiszemitizmusára. Takács mikor ezt anno számon kérték rajta, azzal védekezett, hogy „véletlenül nyitva felejtette facebook profilját egy nyilvános gépen, és ott mások írtak a nevében”. Na persze.

Erre most az akkori barátja leírta, hogy bizony Ricsi írta ezeket a sorokat. Ricsi ezt zokon vette, valószínűleg ezért is találta hirtelen összeférhetetlennek a Frigyest.

Az ellenzéki melodráma fokozódott eztán. Takács lelépett a megyei közgyűlésből is. Azt a mellébeszélést hallani kellett volna, amivel indokolta döntését. Rossz nyelvek viszont azt beszélik, hogy ez a lépés nem volt teljesen önkéntes. Valószínűleg a liberalizálódott, DK felügyelet alá vont Jobbikban is vállalhatatlanná vált a személye, és ezért beszélték rá, hogy jobb, ha önként lelép. Valószínűleg kapóra is jött neki egy effajta kivonulás a közéletből, hiszen így már kevésbé lehet megpiszkálni, hogy vajon miből építgeti közel háromszáz milliós házikóját.

Persze lehet, hogy egykori barátja tudja, hogy miből futja neki ekkora beruházásra, és lehet, hogy a következő lépése ez lesz a cicaharcban, hogy esetleg feltárja a titkos forrásokat. Persze az is lehet, hogy csak szimplán megzsarolják Takácsot, hogy feltárják pénzügyi stiklijeit, de ez még a jövő zenéje.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások