Válassza az Oldal lehetőséget

Visszaütött a szélkakas effektus

Visszaütött a szélkakas effektus

Sajátjai ütik, vágják, rúgják, harapják Jakabot közösségi oldalán, mert beoltatta magát koronavírus ellen. Mondhatnánk, hogy sikeres volt a baloldal kampánya, de ez nem siker, ez egyszerű böszmeség. Sikerült annyira elriasztani az embereket – legalábbis sajátjaikat – az oltástól, hogy már szóvá is teszik, ha valamelyik baloldali tévedésből kiáll mellette. Igen, elkezdődött a szélkakas effektus. Ha már félrecsúszott az oltásellenes kampány, jött az oltani kell duma, ami meglehetősen hiteltelenül hangzik azok szájából, akik nemrég még teljesen más mellett álltak ki.

Csak a rend kedvéért, hogy ne felejtse el senki: Nehogy már kínai vakcinával oltsanak, indítsunk petíciót ellene! Parlamentbe az üggyel! Nem vagyunk oltásellenesek, de nehogy már olyan vakcina kerüljön a szervezetünkbe, ami nekünk nem tetszik, amire nem bólintott rá Feri! Meg egyébként is, miért nem várjuk még a második félévet, amikor már több millió biztonságos vakcina érkezik az uniós beszerzésből (sic! addig pedig csak bátran haljanak meg a fertőzöttek?) – ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások mindennaposak a baloldal részéről.

A régi komcsik gondolkodás nélkül beleálltak ebbe, míg az új baloldali jobbikosok kussoltak, lapítottak, mint az a bizonyos a sűrűben. Ettől függetlenül azért aláírták Feriék vakcinaellenes kezdeményezését. A somogyiak is, ha már a főnök ezt parancsolta. Bár lehet, hogy meggyőződésből tették. Potocskáné, Ander és Steinmetz is a kínai vakcina elleni aláírók között volt, igaz, nyilvánosan nem nagyon dicsekedtek vele. Ők nem tették ki közösségi oldalukra, mint kaposvári kollégájuk, hogy nem oltatják be magukat. S ha már a közösségi médiánál tartunk. A bejegyzések szerint a legtöbb vakcinát elutasító a jobbikfanok között van, náluk célt értek beteges kampányukkal. Lelkük rajta, de nem árt ha tudják: ez az idiotizmus emberéletekbe kerülhet.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások