Válassza az Oldal lehetőséget

Karácsony Gergely panaszai

Karácsony Gergely panaszai
Tisztelt Budapestiek!
Önök is tudják, hogy nem szoktam panaszkodni, most mégis muszáj megtennem. Vészhelyzet van!
Az utolsókat rúgjuk. De nem adjuk fel!
– Kénytelen vagyok bejelenteni, hogy a kormány által ránk kényszerített megszorítások nyomán tanácsadóink létszámát további 10 fővel, 55-re kellett növelnünk, hiszen ugye a bajban több tanácsra is van szükségünk!
Köszönjük a budapestiek megértését!
– Tájékoztatom önöket továbbá, hogy – szintén a kormány hibájából – szegény Jávor Benedek brüsszeli irodájának fenntartási költségeit az eddigi 37 millióról csak 112 millióra tudtuk emelni! Szégyen! Mi ez, ha nem kivéreztetés? (Csoda, hogy egyáltalán rá tudtam beszélni, hogy húzzon ki még valahogy egy évet ilyen mostoha körülmények között.)
– És akkor a szintén a gonosz kormány által megfúrt kamubusztenderünkről még nem is beszéltem. Pedig a legolcsóbb, 350 milliós ajánlatot adó baráti off-shore céget választottuk Kata rokonságából.📷 Jó-jó, hát buszaik nem voltak, de így legalább nem is szennyezik a főváros levegőjét! Ebből is látszik, hogy mennyire elkötelezettek lennénk a Zöld Budapestért! Persze, ha hagynák! De mindenbe belekötnek, még a biciklisávba és a rovarhotelbe is. Pedig mekkora megvalósítások!
De mi kitartunk, nem adjuk fel, megyünk tovább! Budapest mindenkié!
Ui: Kérem, ha tudják, adományaikkal segítsék ellenszélben végzett megfeszített munkánkat, most tényleg minden fillér számít! A Feri nevében is köszönöm, ha nem gyűlik össze a pénz ideges lesz és kikapok. De persze azt is kiadta, hogy mindenre mondjam, hogy Orbán a hibás.
De beszéljenek helyettem a számok:
– nyomorult 140 milliárd forintnyi állampapírral rendelkezünk,
– készpénzállományunk nevetséges 85 milliárd,
– egyetlen bevételünk pedig az iparűzési adóból befolyt rongyos 127 milliárd forint, amiből szinte még a tanácsadókra se futja…
Köszönjük nagylelkű szolidaritásukat!
Boldog Karácsonyt mindannyiuknak: az önök hűséges Gergője.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások