Válassza az Oldal lehetőséget

Dőlnek a bábuk az előválasztási sakkjátszmában

Dőlnek a bábuk az előválasztási sakkjátszmában

A nagy mellényt viselő Fekete-Győr András is leköszönt a baloldali választási viadal közepén, amely kívülről nézve egy érdekes fordulat, de aki követte a Momentumban történt eseményeket, az már sejthette, hogy az elnök buzgón reszeli a fát maga alatt.

Fekete- Győr korábbi szereplései és megnyilvánulásai után sejthető volt, hogy „Mr Nagy Arccal” nem fognak messzire jutni, hiszen a politikai hurráoptimizmus stílusát képviselő ember szavai mögött kongott az üresség, egyszerűen hiteltelenül és komolytalanul hangzott a szájából minden.

Melldöngetéssel akarta leváltani az Orbán kormányt azonban elhasalt a miniszterelnök-jelölti előválasztáson. Ezek után bizalmi szavazást kért a Momentum küldöttgyűlésétől, amely úgy döntött, hogy új vezetéssel kell belevágni a választási kampány következő szakaszába.

Elismerve, hogy nem sikerült demonstrálnia a kormányzóképességet, Fekete-Győr beadta a lemondását, és ellovagolt a naplementében.

Az öt és fél év alatt, amíg a Momentumot vezette, Fekete- Győr szorgalmas volt saját maga és pártja lejáratásában, mondhatnánk, van, aki nem elégszik meg azzal, hogy mekkora nagy rakásnak született, még rá is tesz egy-két lapáttal. A baj csak az, hogy az utána jövő következő vezetőtől sem várhatunk sokkal többet.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások