Válassza az Oldal lehetőséget

Márki zajtalanítva

Márki zajtalanítva

Egyre jobban kedvelem ezt a Márki-t. Ahányszor megszólal, annyiszor égeti az ellenzék amúgy is erodálódott táborát. Minden nyilatkozatát követően javul a Fideszt támogatók aránya.

Ez a fazon egy született Fideszes felhajtó. Nem is csodálkozom azon, hogy arról suttognak, a Fidesz embere. Lassan már én is kezdem elhinni. Pedig nem az.

Az ellenzéknek is egyre kínosabba ez a fickó. Ezért kapta a nyakába gyámnak Péterfi Juditot. Márkit zajtalanították! Márki egyetlen nyilatkozatot, egyetlen választ, egyetlen szót sem ejthet ki a száján a gyámja nélkül. Olyan ez, mint ha Feri gazda behúzta volna Márki pofáján a kéziféket.

Érthető persze, hiszen Márki miket is dumált össze vissza? A Fidesz szimpatizáns nyugdíjasok halálát éltette! Az egészségügy privatizációját és fizetőssé tételét ígérte! A migránskvóta elfogadásáról beszélt! „Zsidózott” és „cigányozott”! A minimálbér eltörléséről beszélt! A 13. havi nyugdíjat böszmeségnek tartja, akár csak a rezsicsökkentést, amit meg kell szerinte szüntetni! Trágyával etetett gombáknak nevezte a választókat. Adókat emelne, a megszorítások szükségességéről beszélt. Sorolhatnánk napestig, mennyi durva dolgot mondott.

Márki kijelentései már vállalhatatlanná váltak az ellenzéki szavazók számára is, így tovább csökkent a moslékkoalíció támogatottsága. A Gyurcsány vezette ellenzéki tömörülés elszámította magát, mert a kanadai állampolgár porszívóügynök Márki elszabadult, mint a hajóágyú, aztán zúz mindent. Eleve látnia kellett volna Feri gazdának, hogy ez a kutya nem jó eb, mert bolond is, meg harapós is, meg oldalba vizel mindent és mindenkit, de hát nem volt jobb. Valamiért ezt hekkelték be az előválasztás névre keresztelt színjáték során. Lehet, hogy ahhoz is balfékek voltak, hogy rendesen hekkeljék meg a saját mutatványukat, és ezért nem a Klári lett a befutó, hanem ez a vadbarom?

Márki legalább azt elismerte, hogy Feri a főnök! Mégis gyámság alá vonták Péterfi Judit által. Ő cenzúrázza minden mondatát. Sőt, megszólalni sem engedi. Az ellenzéki sajtó most bezzeg nem visít a cenzúra ellen, meg a szólás szabadsága ellen. Kérdezném, ha egy miniszterelnök-jelölt pofáját már most satuba rakja Feri, akkor később mi lesz? Persze mi lenne, hiszen Márki is megmondta, Feri a főnök. Feri meg majd megmondja a tutit, ne Zayongj haver.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások