Válassza az Oldal lehetőséget

Divattippekellenzéki képviselőktől, avagy a kaposvári slepplegnépszerűbb viseletei

Divattippekellenzéki képviselőktől, avagy a kaposvári slepplegnépszerűbb viseletei

A modor mutatja mit érsz, tartja a mondás, amit a Kingsman című film óta azért elég sokan megismertek. A szerintük nem létező demokráciában mellékvágányon besurranó, amúgy körzetet egyet sem nyerő kaposvári ellenzéki képviselőket – milyen antidemokratikus nem? – modoruk alapján is lehetne értékelni, de felesleges. A kaposváriak ezt megtették helyettünk. Ugyanakkor ennyi hátbaszúrás és arconköpés után, amit ezek egymással csináltak, most már muszáj őket a közgyűlésben nézni. Mert beszélni túl sokat nem beszélnek, ha ki is nyitják a szájukat, akkor sem érteni miről hadoválnak… A fent említett film másik üzenete egyébként az elegancia. Most ennek kapcsán vizsgáljuk meg a közgyűlés kéretlen melegedőit.

 Fel Der, Die, Das Frigyes – az örök kedvenc

Kaposvár ingyenélőjét senkinek sem kell bemutatni – gondolja ő. Persze mivel a kedves olvasók nagytöbbségének valószínűleg fogalmi sincs róla, hogy ki ő, így inkább megtesszük. A LMP kiskedvence, az „álzöld”, mások munkáját magáénak tulajdonító, bárkit hátbaszúrni képes képviselő már régi motoros a közgyűlésben, már a második ciklusát is megérte. Nem mintha, a kaposváriak megválasztották volna. Frigyes varrodát vezet, maszkokat is gyártanak, valószínűleg innen ered a ruhák iránti vonzalma. Steve Jobs is megirigyelné a kardigánjait, amelyeket legnagyobb bánatunkra egyre kevesebbet látni rajta sportzakóval. Kiegészítők terén jól áll, menő szakállat növesztett, előszeretettel hord sálat. Frici ott bukta el az első helyet, hogy a maszk úgy áll rajta, mint brazil fenékmodellen a két számmal kisebb bikinialsó. Már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy pamut vagy kasmír párti!

Ingben alig lehet ráismerni. A zakó mindenkin így púposodik, aki nem tudja viselni, ezt most ne rójuk fel neki!

 

Így már egy fokkal felismerhetőbb! Ha már az LMP mint olyan úgyis haldoklik, Frici már udvarol is a Momentumnak. Divattanácsunk: lila kardigánok a szürke sál mellé! Telitalálat lesz!

 

Oktat a pulcsi, mint matektanár a szorzást!

Mi örülünk, hogy nem ezt a stílust kell már néznie a kaposváriaknak. A nagy átalakulás és trendibb kinézet kategória abszolút győztese Frigyes!

És, hogy Fricinek minden jól áll? Mi megmondtuk előre!!!

NadraiVisszatértemkaposvárraDemégmindigmegvagyoksértődve Norbert (József)

Szerényen, dr. nélkül versenyzik nálunk is, ahogy Facebook-oldalán is teszi. Respect! Kár, hogy a közgyűléseken elfelejti, hogy képviselőként kapja a fizetését, nem jogászként. Már ha ez ilyen formában fizetés és nem a kaposváriak meglopása. A parkolóórák réme, a felesleges jogosítványok védőszentje, a felesleges jogi viták megvívója, a közgyűlések TV Macija! Ha megszólal duruzsoló hangja úgysem érted mit mond, de tudod, hogy alvás jön. Norbert nem kispályás – ahogyan ez a fentiekből is látszik – így exbíróként az elegáns vonalat erősíti. A zakó és az ing alap, így is kell ezt. Neki még a szőlőevés is jól áll, igazi szőlősgazda, aki a hétvégi ruhákban is megtalálja a hanyag eleganciát. Amiért nálunk Norbert lemaradt a dobogóról az nem más, mint a sál. Amíg Frici ügyesen hordja ezt a remek kiegészítőt, addig Nadrai úr meglepően ügyetlenül. Kár érte, pedig bizton jó meleg az a sál – júniusban.

Elegancia mindenütt. A garbó praktikus viselet, a szőlő pedig finom. Így kell ezt csinálni!

Ilyen kiélezett versenyben azonban egy ilyen hiba végzetesnek bizonyulhat. Kegyetlen zsűrink pedig nem is hagyta figyelmen kívül!

Teveliné „Néma” Melinda – az egyetlen nő, az egyetlen Jobbikos

Ki hitte volna, hogy az országgyűlési választásokon az egyetlen esélyes párt jelöltje csak egy embert ad majd a közgyűlésbe. Mi mondjuk gondoltunk, de MiháldineczJólkikaptam-Jóleltűntem Gábor tuti nem. Igyekeztünk valamint összeszedni Melinda asszony politikai munkásságáról, de csak annyit sikerült, hogy végül ős is éppen becsusszant a képviselők közé. Ezt követően egy város megdöbbent, aztán csend lett. A csend azóta is tart, ugyanakkor nem mehetünk el szótlanul Melinda öltözékei mellett, aki a női kategória abszolút győztese nálunk, nem kis meglepetésre. De még ha lett volna kihívója mondjuk Lampert Mónika személyében, akkor is nyerne, hiszen Melinda meg kell hagyni, fel tud öltözni, ezt pedig mint láthatjuk félsiker a politikában. Csinos egyberuhák, blúzok, ápolt haj Kerepesi Tibor szponzorálásával. Itt kérem szépen nincs mit megkérdőjelezni! Szép munka Melinda! Minek is ide a szavak?

Szelfit csak felülről, ahogy azt kell!

A zöld az új fehér! Passzol a tasi is, ami pluszpont!

 

Csini cipő, elegáns blúz, hozzá menő maszk! Ahogy azt kell!

Bereczki Dávid – fiatalság bohóság

Az üstökösként a politikai életből eltűnő Kováts Imre egyik lehetséges utódját láthatjuk benne, ha a Frici nem könyörgi be magát a Momentumba. Akkor ugyanis Dávidot lehet félteni majd a hátbaszúrásoktól, de addig is itt van, csinálja. A közgyűlés legfiatalabb tagjaként el is várjuk tőle a vagányságot, a lazaságot, a lezserséget. Szűk nadrágjai mindig kiemelik a hosszú lábakat, a zakók a furcsa testtartás, amitől néha kicsit Gru-s lesz, de szerencsére neki van haja, és stílusérzéke is. Az amerikai zsebesek is megirigyelnék, hogyan importálta Kaposvárra a stílust az egyetemista, aki képviselő béréből végre igazi egyetemi életet élhet, bulizhat, dohányozhat, még tanulni sem túl sokat egy esetleges ösztöndíjért. Mondjuk, néhány megszólalásából ítélve szerencséje, hogy létezik kompenzációs lista, mert anélkül bajban lenne, ami egy esetleges ösztöndíjat illet. Nála a karkötők, a sapkák, a trendi szemüvegek mellett a ma divatos, konzervatív zakók hívják fel a figyelmet arra, hogy komoly emberről van szó. A junior kategória nem is lehet kérdés, Dávidot illeti! Ha így folytatja, OGY-re fel!

Egy szemcsi, két szemcsi, mobil, karkötő, színben passzoló rucik. Így kell a fiatalokat képviselni. Reméljük az Facebook az Insta vagy a TikTok pörög közgyűlés közben, anélkül hiteltelen lenne…

Laza sál, trendi sipka, szemcsi, elegáns kabát, csalfa mosollyal ötvözve. Nekünk átjött!

Komolyabb kinézet, mint a valóság. Ügyes.

Molnár Péter (ha jól emlékszünk, Péter)

Hirtelen nem jutott eszünkbe ki is az ötödik elem, de szerencsére a Google a barátunk. Így viszonylag hamar meg is találtuk utolsó versenyzőnk nevét!

A Facebook oldalán mind a 117 kedvelője láthatja, hogy az egyébként kis d-s jogász úr – akinek szoros kapcsolatáról édesanyjával itt olvashat bővebben – nagy d-vel jegyzi magát, 44 éves és bár ezt nem írja, de egyértelműen látszik, hogy gyurcsányista. Nem véletlen, hiszen anyukája Gyurcsány helyi embere. Az oldalt 2014. szeptember 6-án hozta létre, nem semmi a 117 követő ennyi idő alatt. De vajon hogyan jelenik meg Molnár úr a közgyűléseken, és vajon ő, vagy anyukája köti reggel a nyakkendőt?

A gentleman, aki már a kampányban is úgy jelent meg, mint aki bármikor kész beülni akár a miniszterelnöki székbe. Jár a pacsi!

Ugye, hogy ugye? Már Gyurcsány 2015-ös évértékelőjén is meg tudott jelenni az első sorban!

Nem tudjuk, anya adja-e az öltözködési tippeket, de ez a lezser szett 2014-ből igazán ütősre sikeredett! Mondjuk amilyen érthetetlen módon hadar a közgyűléseken, ez a gettórapper stílus és a túl bő kabát is szépen illik hozzá. Nálunk ő a nyerő!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások