Válassza az Oldal lehetőséget

Feri megírta!

Feri megírta!

Gyurcsány Ferenc levélben írta meg a nyugdíjasoknak: mennyivel rosszabbul járnak azzal, hogy a jelenlegi kormány februártól elkezdi visszaépíteni a 13. havi nyugdíjat, amit ők elvettek!?!

Azt írja a Feri, hogy bizony egy baloldali kormány alatt az elmúlt tíz évben (sic) – az ő módszerükkel – bizony jobban jártak volna a nyugdíjasok!? Azaz – szerinte – egy baloldali kormány alatt jelentősen nőttek volna a nyugdíjak… Aztán azt írja a Feri, hogy a „meg nem kapott nyugdíjat” mire is költhették volna (volna?!) az idős emberek, ha ők kormányoztak volna… Felújításra? Utazásra? Esetleg a gyerekeknek, unokáknak lett volna belőle ajándék? Majd hozzáteszi: „Érdemes végiggondolni, hogy kitől-mit vett el ez a kormány ,,hülyít tovább” Feri.

És még azt is hozzá teszi: „Garantálom, hogy a 2022-ben felálló közös kormány nem fogja elfelejteni, hogy mit tett az Orbán-rendszer az idősekkel.”

Mi erre is emlékszünk, meg arra is, hogy mit is tett a Gyurcsány-kormány értünk: elvonások, megszorítások, évenkénti áremelések, adóemelések, az állami vagyon elherdálása, 3031-ig és 2038-ig évente több mint százmilliárddal fizetett PPP-autópályafinanszírozás, hogy akkor majd a végén még megvegyük a saját autópályánkat!

Nem! Nem! Köszönjük Feri, ebből nem kérünk többet! Sőt, a somogyi gyurcsányistákból sem!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások