Válassza az Oldal lehetőséget

Ákibohóc miatt fröcskölődnek

Ákibohóc miatt fröcskölődnek

Habár a kaposvári ellenzéki politikusok aláírtak egy megállapodást, hogy az előválasztási kampányban tartózkodnak egymás savazásától – mondván, hogy az nem segít leváltani ’azorbánt’ –  úgy tűnik, hogy mégsem sikerül betartani a fogadalmat: elemi erővel és drámai lejárató szöveggel esnek egymásnak, amiben a volt Kaposváriakért Egyesület kapcsán is már képbe került Fejes István, Takács Richárd és Felder Frigyes egymás elleni csörtéje viszi a pálmát.

Az elmérgesedett vitába bekapcsolódtak civilek is. Ezt megunva a KAPO(C)S Közösség egyik adminja Fejes István, kilátásba helyezte, hogy le fogja tiltani a negatív, sértő véleményeket, amelyen szintén fellángolt a vita, s amelybe már a választópolgárok is bekapcsolódtak, jelezve, hogy ez már cenzúra, miért nem lehet bárkinek elmondania a véleményét?

Amiatt is elszabadultak az indulatok, hogy Horváth Ákos zéró kategóriás „civil” országgyűlési képviselő aspiráns – jobb ötlete nem lévén – szavazatokat úgy akart szerezni, hogy a közelmúltban a Kaposvár S Parkjában egy markológéppel felemeltetve magát szónokolt az illegális gyorsulási verseny (és nyilván mások is) résztvevőinek arról, hogy majd ha őt megválasztják, akkor legálissá teszi ezt a rendkívül veszélyes, és törvényellenes szórakozást.

A vita a közösségi oldalon arról is szólt, hogy részt vett-e magán a versenyen nézőként, vagy nem. A vitához a momentumos Bereczki Dávid is csatlakozott, aki közölte, hogy egy képviselő aspiránsnak nem oké illegális tevékenységekre biztatni az embereket.

A durva hangvételű értekezés okán a választópolgárok is elmondták véleményüket, amit az ellenzék nem tesz majd ki az ablakba. Egyikük közölte, hogy nem fog szavazni többé az ellenzéki pártok egyikére sem, mivel megundorodott a tapintható gyűlölködés és lejáratás láttán. Úgy fogalmazott, reméli, megjegyezték a választópolgárok, hogy kikre nem érdemes szavazni. Szerinte (is): „sok önjelölt pitiáner próbál itt politikus lenni”.

Nos, a fenti történet eklatáns példája annak, hogy az ellenzéki pártok képviselői egymást is képesek felfalni csak egy vitában is, veszettül elszántak, ha a hatalomról van szó, egyesek még a sötét oldalra is átállnának (lásd: illegális gyorsulási verseny propagálása) csakhogy a hatalmat valami módon megszerezzék.

Szerencsére azonban sokan vannak, (vagyunk) akik átlátnak rajtuk.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások