Válassza az Oldal lehetőséget

Horváth Ákos kampányába minden belefér

Horváth Ákos kampányába minden belefér

Horváth Ákos kampányába minden belefér

Újabb szintet léptek a baloldali összefogás pártjainak politikusai egymás beszántásában.

Mint kiderült, Horváth Ákos bekeményített, és maffia módszereket kezdett el alkalmazni politikai ellenfelei ellen. Ezt támasztja alá az, hogy Takács Richárd kaposvári jobbikos képviselő felháborodva tette közzé Facebook oldalán, hogy Horváth Ákos embere, Tóth Barna (Magyar Panda elnöke) – aki Takács szerint besurranásos lopások miatt büntetett előéletű – készített egy lejárató videót, és további két negyedórás videóban fenyegette meg Takácsot és Huszka Imre újságírót.

Az egyik videóban Tóth Barna elmondta, hogy Horváth Ákos megkérte őt, hogy csatlakozzon a kampánycsapathoz segítse kampányát. Ahogy Takács írja, „ez az ember, mint kiderült, rendszeresen járkál a házunk környékén, így alappal teszem fel, hogy bűncselekményre készül!

A fentiek és a videókban hallható fenyegetések miatt a feljelentést meg fogjuk tenni, és kérni fogjuk a távoltartás elrendelését is.”

Tóth a videóban beszél arról, hogy szerinte kemény módszereket kell alkalmazni – és megjegyezte, hogy ő és csapata meg is fogja tenni – azon ellenzéki politikusok ellen, akik összezavarják a baloldali választókat, és egymást lejáratják különböző módszerekkel.

Közölte, hogy „mindenkiről készül egy ilyen videó, aki magát ellenzékinek vallja, és terhelő írásokat tesz közzé a jelöltekről.

Fizetett hirdetésben jelenítjük meg!” – helyezte kilátásba. Horváth Ákos egy közleményben reagált az eseményekre: „kijelentem, hogy a Magyar Panda oldalára, péntek délután (szeptember 24-én) kitett videók tartalmától, hangnemétől és a benne szereplő módszerektől magam és a kampánycsapatom nevében teljes mértékben elhatárolódom. Tóth Barnabás hibázott, ezért vállalnia kell a felelősséget. De ez a felelősség ugyanúgy terheli azokat is, akik nem a Fidesz leváltását tekintik legfőbb feladatuknak, hanem a hazudozást, a feszültség generálását az ellenzéken belül.”

Tehát Horváth megint saját dugájába dőlt: ismét kiderült, hogy hazudott. Letagadta, hogy egy zsoldost fizet azért, hogy a politikai ellenfeleire vadásszon.

Ez az ember tényleg azt hiszi, hogy bármit megtehet, nem válogat az eszközökben.

A Polgári Szabadság Platform Egyesület nyilatkozatban reagált az üggyel kapcsolatban. Kijelentették, hogy elhatárolódnak Horváth Ákos Ervin előválasztáson induló jelölt kampánymódszereitől. „Horváth Ákos Ervin jelölt érdekében Tóth Barna, (Magyar Panda) visel „digitalizált verbális keresztes háborút.” Mindazok ellen, akik érzése szerint „helytelenül” viszonyulnak Horváth Ákos Ervin jelölthöz és ennek video üzenetek formájában ad hangot.

Az előválasztás utolsó napjaira úgy tűnik újabb frontot kíván nyitni, Lassan itt a totális háború, A PSZP ezideig és ezt követően sem kíván ennek részesévé válni.” – írják.

Láthatóan lassan mindenkit magára haragít Horváth Ákos, és nem lesz itt „összefogás” az ellenzéki oldalon (nem is volt), mivel széttrollkodják még azt az egységfrontot is, amit nagy nehezen összegründoltak.

A szavazatok megszerzésében nem, de a kavarásban nagyszerűen hasít Horváth Ákos.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások