Válassza az Oldal lehetőséget

Gyógyíts, ne hazudj!

Lehet jó doktor a lódoktor, ha a saját szakmájával foglalkozik! Ám nem így van azzal, aki az orvosi esküjét fejeltősre teszi, s nem a beteget és a gyógyítást, hanem Gyurcsányt szolgálja! A legnagyobb baj persze az, hogy nem tudja, vagy nem akarja tudni? – mikor kicsoda!

A gyurcsányista Komáromi Zoltán hol háziorvos, hol pedig a DK egészségügyi szakpolitikusa. Bár nincs az előírva, hogy az utóbbiként minden esetben hazudni kéne, de mégis ezt teszi! Úgy tetszik, a vérében van! Vagy a Gyurcsány-esküben benne foglaltatik: „Hazudtunk reggel, ….”

Komáromi most éppen azzal ijesztgeti az egyre több oltáspárti honfitársunkat, hogy „a 6500 háziorvosi praxisból több mint 600 áll üresen, és ez nagyságrendileg 800 ezer embert érint,” .. ezért az ő beoltásuk kérdéses… Mondja ő! Ő, aki pontosan tudja, hogy Magyarországon minden beteget ellátnak! Ha nem a saját háziorvos, akkor az ott helyettesítő, a szerződéses, stb. hiszen az üres praxisok az ellátás szempontjából fel vannak osztva. Ez azt is jelenti, hogy a betöltetlen háziorvosi praxisok területén élők ugyanúgy megkapják az oltást, mint ahogy „békeidőben” is ellátják őket!

Ja, hogy a valóság nem jó érv a Dk-nak? Az legyen az ő bajuk! De ne riogassanak, ne keltsenek pánikot, ne hergeljenek, ha már segíteni nem tudnak s nem is akarnak! Eddig is jól megvoltunk nélkülük!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások