Válassza az Oldal lehetőséget

Az „újpártok” takarítsák ki a szobát, utána beszélgessünk!

Az „újpártok” takarítsák ki a szobát, utána beszélgessünk!

Vajon milyen lehet a konyhában annak az embernek a felesége, aki pillarezdülés nélkül lövet a tömegbe, amely le akarja mondatni? Ugye most jöhet a bezzegrománia, de ott a feleségként és miniszterelnök-helyettesként is „tündöklő” Elena Caucescu szerepét még tisztán látta a nép. Nálunk pedig a visszatérő vörös csillag lövethet a népre, mert tenmaga hazudik, és nem fordítva.

Szóval dobzse, persze, „jólvanazúgy”, a kormányváltásért még az ördöggel is… Mert ez a bűn az „ellenzéki pártok” szemszögéből már múltabb, hiszen a közvéleménykutatások ezt mondják. Így lesz a szép színes demokráciából a kis gömböc áldozata az, aki most Dobzse Klára mögé áll. Amögé az asszony mögé, aki nem lépett fel a terror ellen 2006-ban, aki „új arcként” (de még mekkora arca van) képviseli az OPNI-t bezáró, IMF-nek és az EU-nak hazudozó férjét. Szóval mindenre csak „dobzse” volt a válasz, objektíve.

Most meg az EP alelnöke Klára és azt mondja, hogy Orbán hazudik, az ő férje pedig igazságbeszédet mondott. „Minden elesettért kiáll”, de azt hagyja, hogy a férje kinevettesse azt az embert, akinek a szemét kilőtték 2006-ban. Nem szólal meg Dobzse Klára most sem, holott az ő kampányának jelenete volt Gyurcsány és Nagy László találkozója.

Szóval ez van, amikor nem mosod ki időben a ruhát, bebüdösödik. 2021 azonban megmutatta, hogy a magyar „ellenzéknek” a büdös ruha sem akadály, még a vérrel szennyezett sem. Csak szabjuk át egy kicsit. Ez volna a kiút? Így beszéljük meg közös dolgainkat ifjak? Akkor először takarítsátok ki a szobát, utána beszélgethetünk…

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások