Válassza az Oldal lehetőséget

A „Soros-pénz” megosztja a baloldalt is?

A „Soros-pénz” megosztja a baloldalt is?

A  baloldal előválasztását vasmarokkal kezében tartó Gyurcsány Ferenc pórázáról a jelek szerint elszabadulni látszik Márki-Zay Péter.

A DK szűkebb stábja értékelte az előválasztási eseményeket, amelyen Gyurcsány Ferenc pártelnök kijelentette: Soros György állt be Márki-Zay mögé, a hódmezővásárhelyi polgármester ennek köszönheti sikereit.

A baloldali örökös vádaskodók úgy tartják, Soros György csak egy kedves nagypapa, aki szeretné jobbá – szebbé tenni a világot, és csak az összeesküvés elméletben hívő ostobák vélik tudni azt, hogy bele akar avatkozni szuverén országok belügyibe.

Hangoztatják, hogy ostobaság „Sorosozni”. Akkor most, hogy is van ez?! Ki mond igazat?

Számtalan ország választási eseményeinél meg lehetett figyelni, hogy gyűlöletpolitikát folytattak a politikai elit ismert tagjai ellen, hogy egy olyan semmiből jövő, de hatalmas arcot viselő, és semmilyen érdemleges programmal elő nem álló figurát emeljenek ki, mint például Márki-Zay, aki amúgy rendkívül szerény politikusi adottságokkal rendelkezik.

Ha igaz, amit Gyurcsány mondott, akkor mindjárt a helyére kerül egy-két kocka a hiányzó mozaikból: hiszen valószínűsíthető, hogy Sorosék itt is, máshol is igyekeznek szuverén államok demokratikus választásába beleavatkozni.

Az viszont meglepő, hogy épp Gyurcsány Ferenc világít erre rá. Azt azonban láthatjuk, hogy a baloldalon semmi és senki sem szent, ha a hatalom megszerzéséről van szó, bár a magyar közmondás szerint egyik holló vájja ki a másiknak a szemét.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások