Válassza az Oldal lehetőséget

Bárki-Zay

Bárki-Zay

Nem, nem a Kunhalmi – Bangóné féle nyelviskola szerinti elírás, hanem szándékos az ellenzék zajának eme említése. Márki ugyanis bárkivel vitázna. Kezdte Orbánnal, majd mikor lepattant, folytatta Lázárral. Végül már Bohár és Deák Dánielékkel is beérte volna. Aztán mikor a Fideszes kötődésű publicistákról is visszapattant, még mindig nem fogta fel, hogy a kutya sem akar vele vitázni, mert még arra is alkalmatlan. Most a 888 riporterét hívta vitára. Arra persze nem sikerült magyarázatot találnom, hogy mi célja lehetne a publicistákkal való vitának, lehet, hogy csak zajt akar maga körül, hogy foglalkozzanak vele. De ez sajnos nem jött össze, senki sem kíváncsi rád Bárki-Zay.

Ennek a Bárki-Zaynak már bárki megfelelne, csak vitázhasson. De mégis miről is tudna vitázni? Komlón a komlóiakkal elvitatkozhatna mondjuk azon, hogy valójában Ózdon vannak. Vagy Pécsett vitatkozhatna Dobrevvel, hogy „jövő” áprilisban lesznek-e a választások. Esetleg Kaposváron Vargával  vitázhatna arról, hogy a Batéi aláírások most akkor jók, vagy nem jók a Somogy 1. választókörzetben. Vitázhatna a munkanélküli járadék időtartamáról, hogy 30 napról emeljék-e kilencvenre, esetleg 180-ra vagy 270-re. Vagy az évértékelőjének dátumáról, hogy 17.-én, 14.-én, 15.-én, esetleg 16-án lesz? Még jó, hogy nem február 30-ra tették.

Vitázhatna még esetleg arról, hogy miért akarja fizetőssé tenni az egészségügyet, miért akarja a kisebb kórházakat bezárni, és miért akar a nyugdíjasoknak egészségügyi alapdíjat bevezetni. Vitázhatna arról is, hogy miért alkoholistázza a vidéki embereket, miért tartja ostobának, műveletlennek, tanulatlannak a vidéki embereket, miből gondolja, hogy a nők egy keresztrejtvényt sem képesek megfejteni mifelénk. Azon is vitázhatna, hogy a vidékieket miért tartja trágyával etetett gombáknak, és sorolhatnám oldalakon át a tonnaszám szórt sértéseit, de nincs értelme. A hülyékre illik ráhagyni a hülyeségeiket, úgysem lehet őket meggyőzni.

Ez az ember annyira önelégült egy gyökér, hogy nincs értelme vitázni vele. Szerinte ő a Messiás, és mester, no meg Kossuth Lajos is. Ezt orvosi gyakorlatban skizofréniának hívják, bár a hagyományos skizofrének csak kettős személyiséget mutatnak, nem pedig ilyen halmozottat, mint ez a Bárki-Márki.

Személyiségzavarát és szereptévesztését az is jól tükrözi, hogy Kaposváron stand up-olt a Varga képviselőjelölttel, és mikor fél óra után összeállt végre a hangtechnika, összefüggéstelenül nyüszített kerek 7 percet a csekély létszámú érdeklődőnek, miközben a saját ajánlásait kellett volna gyűjtenie. De nem gyűjtötte. Meg a Varga sem. A Felder sem. Ezek ott szobroztak, integettek a népnek, mint Kádár május elsején, és várták a sült galambot vagy a sör-virslit.  Igen, ezek ennyire ostobák! Utána meg csodálkoznak, ha a Fidesz délre leadja a 106 jelölt szükséges ajánlásainak ötszörösét.

Az ellenzék néhány tucat szimpatizánsa pedig azt hiszi, hogy ha hangosak, zajosak, akkor sokan vannak. Azt azért szeretném leszögezni, hogy a csendes többség is ott lesz április 3-án, és hiába zajong bárki is, a kivívott eredményeinket megvédjük, és újra a FIDESZ-re szavazunk.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások