Válassza az Oldal lehetőséget

Ezek tényleg ennyire hülyék?

Ezek tényleg ennyire hülyék?

Sokáig azt gondoltam, egyedül senki sem lehet annyira hülye, mint Márki-Zay. Hétről-hétre borította fel azt a képzeletbeli asztalt, amin a józan ész éppen megpihen. Tömegek sértegetése, idiótábbnál idiótább kiszólásai már-már megszokottá váltak, amikor új szintet lépett, és bebizonyosodott, tényleg nem egyedül hülye. Az egész baloldali bagázs felvette MZP ritmusát és ugyanazon a szirénhangon üvöltik tele a nagyvilágot baromságaikkal.

Csak néhány apróság, hogy ne felejtsünk: szerintük “Orbán nem békemisszióra ment Putyinhoz, hanem a háborút előkészíteni”. Ebben az esetben nyilván Macron és Scholz is áldását adta a konfliktusra, talán még a halottak számában is megegyeztek. “Orbán egyszemélyben felelős a háborúért, és az áldozatokért”. És sorolhatnánk még napestig a gyalázkodó megnyilatkozásokat a “kapitánytól”.

Sokáig úgy tűnt, a baloldal messiását nem lehet überelni. De nem így lett. Gyorsan megerősítették valamennyien, amit eddig is tudtunk, egy másodpercig sem érdekli őket a magyar érdek, a magyar élet, hiszen nem csak MZP küldene katonákat és fegyvereket Ukrajnába, hanem drága kollégái is. Engedjük át a fegyverszállítmányokat az országon, követelik. Nem lényeg, hogy célpontot biztosítanának egy nagyon is logikus támadásnak, nem lényeg, hogy ebben az esetben a szállítók nem térnének haza családjukhoz.

Azonnali hatállyal NATO tagságot adnának Ukrajnának, amivel “csak” az az apró probléma, hogy a szövetség alapelvei szerint ebben az esetben kötelesek lennénk fegyverekkel megvédeni őket, ami nyilván háborút jelentene. Az 5. cikkely szerint köteles megvédeni a NATO azt a tagországot, amelyiket támadás ér. Ők ezt szeretnék. Háborút, káoszt. Minden eszköz megengedett számukra, hogy Orbán bukjon.

Nem számítanak alapvető emberi jogok, Magyarország és az itt élők biztonsága. Érdekes. Bárhol a világban tudni vélték egyesek, hogy ott diktatúra, elnyomás van, oda azonnali hatállyal bevonultak “békét fenntartani”. Ami ukrán területen történt az eddig senki ingerküszöbét nem ütötte meg. Miért nem állt ki senki éveken keresztül a Minszki egyezmény betartatásáért? Miért kellett megvárni a fegyveres konfliktust? Hol voltak a jogvédő szervezetek? Nyilván ezek költői kérdések, amikre nem kapunk választ a baloldaltól.

Szó se róla, a háború szörnyű dolog, elítélendő minden arra irányuló cselekedet, ami más ország belügyeibe fegyverrel avatkozik be, ami akárcsak egyetlen emberéletet követel. A baloldal jelenlegi politikai kommunikációja viszont további áldozatokat követel, ha nem állnak le azonnal az uszítással.

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások