Válassza az Oldal lehetőséget

Az a demokratikus, amit mi mondunk!

Az a demokratikus, amit mi mondunk!

Péntek délután négykor lezárult az ajánlásgyűjtés az országgyűlési választásra. Véglegesült, hogy kikre lehet szavazni április 3-án.

Az ellenzék már most választási csalást, árulást, ármányt és intrikát emleget. A baloldalon nem tartott sokáig, hogy elkezdjenek sivalkodni, diktatúrázni, antidemokratikus választási csalásról cikkezni. Na de mi történt pontosan?

Hát pusztán annyi csak, hogy egy választáson bárki elindulhat. Feltéve, ha össze tudja gyűjteni a minimálisan szükséges 500 db ajánlást, és ezeket leadja, akkor hivatalosan is szerepelni fog a neve a szavazólapon.

Ez a név az a név, ami benne van a személyi igazolványában. Ha az van benne hogy Varga István, akkor az, ha Kovács István, akkor az, ha Horváth Ákos, akkor pedig láss csodát, az a név fog szerepelni a szavazólapon, mert így hívják a jelöltet, aki megméretteti magát az országgyűlési választáson.

A baloldalon az verte ki a biztosítékot, hogy az Ő jelöltjüknek, akit az összefogott ellenzék jelöltjének csúfolnak, a magasságos Varga Istvánnak egy olyan neve van, ami könnyen összekeverhető másik Varga Istvánnal. De képzeljék el, Varga Istvánt, Varga Lászlóval, sőt Kovács Istvánnal, vagy Varga Gézával is könnyű összekeverni.

Na, kérem, akkor legyenek szívesek elmagyarázni, hogy  demokratikusan, hogyan is kellene nevezni a választáson indulni szándékozó jelölteket? A Mivérünk Varga István, a Neszavazzrá Varga László, Mégjólehet Kovács István, Nembaloldali Varga Géza?

Kérdezem a tisztelt ellenzéket, a demokrácia őrzőit és zászlóvivőit, a fényt a vidék sötétjében, a fasiszták és kommunisták gyűjtőpártjának a képviselőit, a demokrácia szerintük az, hogy csak olyan nevű ember indul a választáson amilyeneket ők akarnak? Van a jó meg a rossz? És a rossz az csak azért rossz, mert ugyanúgy hívják, mint a nagy fasiszta-kommunista összefogás jelöltjét? Mit játszunk most, óvodás sértődöttet, aki sír, hogy nem csak ő játszhat?

Jól jegyezzük meg, csak az a demokratikus, amit a baloldalon annak hívnak, és csak akkor demokratikus valami, amikor ők nyernek. Az a fontos hogy azt kell elhinni, amit ők mondanak, soha ne higgyünk a saját szemünknek!

2022-ben sem változott semmi, a kommunista diktatúra hagyatéka továbbra is velünk él. Ők azok, a baloldalon, akik ezt a szellemi örökséget viszik és táplálják. A legrosszabb, hogy ezt meggyőződéssel teszik.

Vigyázzunk elvtársak!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások