Válassza az Oldal lehetőséget

Megvezették a baloldali szavazókat

Megvezették a baloldali szavazókat

Vannak még csodák! Az előválasztás kapcsán, mások áztatása, savazása mellett, még trükkök százai lepleződhetnek le.

Meg sem próbálnak a baloldalon pozitívak, jellemesek, egyenesek, lenni. Csak a piszkos kampány a jó kampány szerintük, hiszen a kavarás horizontján egy újabb lehetséges trükközés is körvonalazódni látszik.

Az előválasztást valószínűleg már jó előre lejátszották a baloldali politikusok. Úgy vélhették, hogy Márki-Zay Péterrel lehet némi esélye a baloldali koalíciónak a győzelemre.

Most felmerült egy kérdés, ha az előválasztási szavazólapon Karácsony a második volt az előválasztás első fordulójában, Márki-Zay Péter pedig a harmadik, akkor hogyan került Márki-Zay a második helyre a szavazólapon még Karácsony visszalépése előtt?

Nehéz másra következtetni, mint hogy ez a választás egy színjáték volt és előre leosztották a lapokat. Márki-Zaynak el kellett játszania, hogy ő nem tartozik Gyurcsány kötelékébe, meglehet ezért volt a műbalhé Dobrev Klárával.

A trükköknek ne dőljön be senki! Valami sohasem változik: a baloldali politika most is ugyanolyan, mint régen, ha akkor csaltak és hazudtak, akkor most is. Érdekeik szerint verik át a szavazóikat. Ezután is Gyurcsányék fognak dirigálni a baloldalon, és nem lesz apelláta.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások