Válassza az Oldal lehetőséget

Előre a lenini úton!

Előre a lenini úton!

Végre megtalálta a Jobbik a szellemi színvonalához illő elfoglaltságot. Az elnökségi ülés előtt stikeezt cserélgettek a potentátok, hogy kicsit feldobják a napjukat. Tán még tologatták is kicsit a figurákat és igazi harcra is sor került, ha a régi harci kedv már csak archív felvételeken van meg. Nincs ezzel semmi baj, ha értelmeset nem tudnak mondani, legalább játsszanak. Jobban jár vele mindenki. Azzal pedig nekik sincs semmi bajuk, hogy a játékocskákat egy nem magyar multi üzletében ötezer forintos vásárlásonként adják. Persze mitől is lenne bajuk. A fizetésük nem olyan rossz, a nemzeti szó pedig végképp kikerült a párt nevéből, ahogy a nemzeti trikolór is. Kit érdekelnek ma már a magyarok. Ma már zöldek és liberálisok azok is, akik nemrég még akasztófát állítottak Kaposvár főterén. Az is kussol és lapít, aki pár éve még nyíltan náci hangulatot keltett közösségi oldalán.

Előre a lenini úton

Semmi gond fiúk, előre tovább a lenini úton, ahogy azt alelnökötök meghatározta egyik facebook bejegyzésében: Tanulni, tanulni, tanulni! Vagy tán a főtörténész és benzinfaló Andibali elfelejtette, hogy ezt a mondatot Leninnek tulajdonítják. Bár az sem kizárt, hogy nem felejtette el, csak azonosul egykori elvtársával és ő is az internacionalizmust hirdeti. Nem lenne meglepő, hiszen hosszú utat járt be pártja, mire ölébe borult annak, aki ellen egykor létrejött. Cigánybűnözéstől és a pride ellenes kijelentésektől lazán eljutottak a szivárványkoalícióig és Feri csókjáig.

 

Nem akarják észrevenni, hogy szopóágra kerültek, egykori főellenségük, a főgonosz Gyurcsány ugyanazt csinálja velük, mint az MSZP-vel. Kilóra megveszi őket, hogy aztán lazán leszalámizhassa az egész tehetetlen bagázst. Tehetségtelen, mindenre is alkalmatlan vezetéssel persze könnyű ezt megtenni. Júdás 30 ezüstért adta el Jézus életét, nekik ennyi sem kellett, hogy megszabaduljanak maradék tisztességüktől. Persze erről mélyen kussolnak ők is és barátaik is, ami nem meglepő. Ahogy az sem különösebb csoda, hogy nálunk is mély csöndben vannak a hívek, csak a dél-somogyi mesemondó Andersen (röviden Andibali) hangja hallatszik olykor, egyre erőtlenebbül és érthetetlenebbül.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások