Válassza az Oldal lehetőséget

Csontvázak a polcokon, avagy: DK ≥ MSZP

Csontvázak a polcokon, avagy: DK ≥ MSZP

Einhorn az Finkle! Finkle az Einhorn! – A MSZP, mint párt még létezik, bármily meglepő! Sőt, nagyon is létezik, csak ma már DK-nak hívják! Nincs új a baloldalon, továbbra is Gyurcsány dirigál!

Erre nem is kell több bizonyíték, mint ez a fotó, ami Kaposváron készült. A szebb napokat látott MSZP Pintér Attila kilépése után a Kossuth Lajos utcai irodájától is megszabadult. Vagyis, átadta a DK-nak. Úgy, ahogy van! Aki arra jár, léthatja, ahogy a DK-s logók is kikerültek, igaz az MSZP-sek is megmaradtak. Sőt, a régi MSZP-s iratok is látszódnak az ablakból a DK „új” irodájában. És mit adott még az MSZP a DK-nak? Egy leendő, „független” polgármester jelöltet, Pintér Attilát, aki amióta nem vörös színekben politizál, előszeretettel látogatja a DK fórumait, sőt elő is ad, persze előtte leegyezteti a mondandóját Dobrev Klárával, Gyurcsány Ferenc magyar hangjával!

Tisztán látszik tehát, hogy az MSZP-t szétverő Gyurcsány továbbra is uralkodik az emberein, csak ezúttal a háttérből, vörös helyett kék színekben. Mondhatnánk, hogy ügyes cselekkel próbálja befolyásolni a polgárokat, de már a látszatát sem akarja mutatni annak, hogy nincs köze a baloldali pártokhoz vagy az exkommunista, ma már „független” embereihez. Pintér Attila sem önszántából ugrott be a „nők és a gyerekek előtt” a mentőcsónakba, hanem a kapitány utasítására hagyta el a „Titanicot”.

Sokaknak ezek után ismerős lehet egy klasszikus jelenet az Ace Ventura című kultfilmből. „Az MSZP az DK! A DK az MSZP!”

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások