Válassza az Oldal lehetőséget

Az ellenzék azon is fanyalog, hogy nem lesz bezárás

Az ellenzék azon is fanyalog, hogy nem lesz bezárás

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter közölte, a kormány a szakértőkkel együtt úgy látja, hogy az oltások működnek, így nem lesznek már az országban lezárások, a veszélyhelyzet meghosszabbítása semmilyen korlátozással nem jár.

A fentiekről az ellenzéknek nem az jut eszébe, hogy hurrá, mehet minden tovább szépen, élhetjük az életünket, mivel nálunk biztonságosan és szabadon lehet élni az eddig beadott oltások miatt, és annyi felhalmozott oltóanyagunk van, hogy attól kell tartanunk, hogy ránk romlik.

Ez számukra nem örvendetes hír, hanem olyan, amibe azonnal bele kell kötni. A kabinet szerint a 2020-as megnövekedett öngyilkossági adatok oka alapvetően a koronavírus okozta bezártság lehetett, amin a legjobban azzal tudnak segíteni, ha a nyitás politikáját képviselik.

Az ellendrukkereknél azonban a fanyalgás megy mindenképpen: vélhetően, ha azt jelentették volna be, hogy a kormány lezárásokat helyez kilátásba a továbbiakban a pandémia miatt, akkor meg az lett volna a bajuk.

Mindegy, ’van sapka rajta, vagy nincs sapka rajta’, úgyis minden rossz. Az elmúlt évre visszatekintve, amennyit az ellenzék tett azért, hogy az ország átoltott legyen, ne szűnjenek meg munkahelyek, és lehetőleg minden szektor jól működjön, elszégyellhetnék magukat, hiszen az intézkedések támogatása helyett csak kamuvideókra futotta, és mindent szénné kritizáltak.

Adódik a kérdés: vajon az ellenzék annak örülne, ha ismét be lenne zárva minden?

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások