Válassza az Oldal lehetőséget

Európai demokraták?

Európai demokraták?

Elfogyott a proletár internacionalizmus? Mi lenne, ha legalább emberek lennétek? Fakír (ősbolsevik) híveinek most éppen az nem tetszik, hogy Kaposvár szájmaszkkal támogatja Csíkszereda lakosságát. Van, aki azt is hozzá teszi, hogy Szita neki még egyetlen maszkot sem adott…

A demagógiának nincs határa, nyoma sincs a másokon számonkért szociális érzékenységnek, a rászorultak támogatásának, egyáltalán semminek nincs nyoma, csak a Fidesz és minden más szidásának, gyalázásának. Meg hát állítólag legutóbb Csíkszeredán sem bántak kedvesen velük. Állítólag!

A messziről bűzlő, önturbózó, primitív, zsigeri gyűlöletnek nincs határa! Maguknak is hazudnak, hogy ne kelljen elismerni, hogy nincs igazuk!

Összeállt a „tábor”, a gyűlölet a kötőanyag és semmi nem számít. Ezt nevezitek ti Európai Egyesült Ál(la)moknak? Ki kér ebből? Milyen követőid, támogatóid vannak Fakír? Hazudnak, mocskolnak, s mindenkit kikezdenek, aki ellent mer mondani nekik, akinek más a véleménye, mert vélemény csak egy van. Az övék. Erről papolj Fakír!

Ez szeretetkommandó! Ti egymást sem szeretitek, hanem sunyin, számítón néztek egymásra is, azt figyelve, ki, mikor néz félre egy kicsit, hogy aztán belerúgjatok, hátulról. Mert nektek semmi sem szent, ha hatalomra akartok jutni. Mit akarsz te Kaposvárból csinálni?

Milyen lelkület kell ahhoz, hogy külföldinek nevezzétek a határon túlra szakadt nemzettársainkat? Mit szólnátok akkor, ha ti lennétek „külföldiek”, csak azért, mert a számító hatalmak éppen a ti házatok előtt húzták volna meg az új, szerintük igazságos államhatárt! Mit szólnátok akkor? Elfogadnátok-e a szájmaszkot Kaposvártól?

Eddig és ne tovább! Olyan a nyáj, amilyen a pásztor!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások