Válassza az Oldal lehetőséget

VargaFakír üzent Orbánnak!

VargaFakír üzent Orbánnak!

A röhögőgörcs nem az omikron fertőzés jele, hanem annak, hogy a kaposi szűzpolitikus, VargaFakír határozottan felszólította Orbán Viktort: ne szabotálja a választópolgárok akaratát! Hehehe… Erről a fegyvertényről VargaFakír újságja, az ezalényeg nevet viselő sz@rfröccsentő moslékos vödör hazugsággyár számolt be.

Nekünk meg erről az a szakállas vicc jut az eszünkbe, amikor a mongol pusztán a heverésző pásztor, aki egyben a légtér védelméért is felelt, úgy akarta elrettenteni az ellenséges repülőt, hogy ujját magasra emelve elkiáltotta magát: ejnye, ejnye!

Szóval a sz@rföccsentők azt írják: „Az Egységben Magyarországért országgyűlési képviselőjelöltje, Varga István (Somogy 1. OEVK.) online sajtótájékoztatón szólította fel a kormányt, ne akadályozza tovább az ellenzéki népszavazás kiírását: A Fideszben pontosan tudják, hogy 66 nap múlva nem csupán a szégyenletes kormányzati teljesítményről, hanem Orbán kínai magánegyeteméről, és a Fidesz által gonosz módon, még mindig gyalázatosan alacsonyon tartott álláskeresési járadékról is egyértelmű véleményt akarnak mondani a magyarok emberek:”

Na, ja, Varga szerint Orbán mindent elkövet azért, hogy semmibe vehesse több százezer állampolgár akaratát. Na, ja, VargaFakírnak fogalma sincs arról, hogy a népszavazást nem Orbán írja ki! Mert itten jogállam van!

Na, ja, VargaFakírnak fogalma sincs arról, hogy egy népszavazás kiírásának meghatározott – jogállami – metódusa van, így mivel nem gyűjtötték össze az aláírásokat az adott határidőre, dumálni lehet, de matematikai esély sincs arra, hogy április 3-án választásra vigyék a kérdéseket. VargaFakír nem tudja, hogy a Fidesz népszavazási kezdeményezése tavaly nyáron indult, éppen azért, hogy betartsák a határidőket!

VargaFakír úgy tesz, mint aki már látja a fényt az alagút végén, csak senki nem mondta meg neki, hogy a vonat jön!

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások