Válassza az Oldal lehetőséget

Az öndicséret mégsem büdös?  – így működik Fakír médiája

Az öndicséret mégsem büdös?  – így működik Fakír médiája

Azt hittük, már nincs lejjebb! A politikai bohózatnak nincs vége… Varga István: Az orbáni gazdaságpolitika megbukott – ezzel a címmel jelent meg a helyi hazugsággyár, a baloldali légbuborékba szorultakat „éltető” moslékosvödör.

Szóval az eddig tébláboló Fakír úgy, de úgy meg világosodott, hogy már a makrogazdasághoz is ért. Miért is ne értene, hiszen megírta a renitens fiatalokat kardlappal megnevelni akaró csillaggyűjtögető, hogy a DK legújabb üdvöskéjének előéletéről azért nem tudunk semmit, mert az fiatalként addig tanult, míg egyszer csak nyugdíjba nem ment… Most meg hirtelen megokosodott: tehát mindenhez is ért. Csak azt nem érjük, miért is titkolta mindeddig ezt a csodálatosan nagy tudását? Mit adott ebből Kaposvárnak, az itt élőknek?

Persze költői kérdések ezek, hiszen tudjuk a választ: a baloldali maradvány nyomok ideológiainfúzión tengődő lényeinek minden jó, ami az országnak, Orbánnak nem jó. A pesszimizmusba zsugorodó zsigeri rosszakarók egyetlen öröme lett mások baja. Mert attól ők borzasztóan rosszul érzik magukat, ha másoknak, főleg tömegeknek jó. Már pedig ez van! Lehet Szitázni, Gelencsérezni, mocskolódni, tényeket eltagadni, de soha nem fejlődött ennyit ez a város, ez a térség, mint amióta ők dolgoznak, lobbiznak érte.

Savanyú a szőlő is, ez a valóságérzékelésre képtelen, egykor szebb napokat látott, ám azóta vert  sereg tagjainak. Őket már nem érdekli a gyermek, az unoka! Az ő jövőjük az az olykor csak napokig-hetekig tartó, pitiáner gyűlölet, mint kötőszövet, amellyel együtt aztán majd elköszönnek ebből a földi világból.

Mert megváltozni már nem tudnak! Nem is akarnak, hiszen ahhoz már nincs sem erejük, sem ötletük, ezért inkább pártpénzből finanszírozott, idióta hazugságokat olvasgatnak, s amellyel „megnyugtatásul” egymást hergelik!

Mert épeszű ember ilyen baromságokat ilyen töménységben képtelen „elfogyasztani”. Ők meg erre büszkék! Ezek után ugye már nem is hangzik olyan furán: Fakír ért a makrogazdasághoz (is), az orbáni gazdaságpolitika pedig megbukott, miután visszavásárolta mindazt, amit az ország kiárusítói a kormányzásuk alatt eladtak, s kivezette a megszorításokból az országot…

No de akkor miből is?

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások