Válassza az Oldal lehetőséget

Hitel-hiszti

Hitel-hiszti

Megy a sipítozás. Az ellenzéki narratíva szerint kölcsönből osztogat a Fidesz. Bár akkor nem ment a sipítás, amikor az IMF hitelt felvette a LiBajnai kormány, s közben nem osztott semmit, hanem elvett, megszorított, nyomorgatott, de most, hogy a Fidesz osztogat, most rikácsolás van.

Rikácsolás, hogy hitelből épül Paks II. Meg a 13. havi nyugdíj! Ez fáj az ellenzéknek legjobban. Persze ez utóbbi nem hitelből kerül finanszírozásra, de az ellenzéket a tények sosem zavarták. A Fidesz komoly gazdasági növekedést ért el, megalapozva ezzel a 2022-es év szociális intézkedéseit, mint a 13. havi nyugdíjat, az szja visszatérítést, a 25 év alattiak adómentességét, a munkáltatói adók csökkentését, a béremeléseket, stb.

A jelenleg kényszerzubbonyba helyezett Márki még mikor szabadon nyilatkozhatott, azt mondta, a migráció nem probléma. A migránsokat be kell engedni. Na de kinek az érdekei szerint lenne ez jó? Unalmas téma, de sajnos igaz: Soros György érdekcsoportjának az érdeke. S hogy miért? Soros a migrációs hullámok kezdetén egyből benyögte ország világ előtt, hogy amelyik ország nem tudja megfinanszírozni a migránsok eltartásának költségeit, annak az ő bankjai szívesen adnak kölcsönt! Tehát innen fúj a szél!

Soros lefizette ezt a félnótás Márkit, hogy tolja neki a szekeret migránsügyben is. Mert ha Márki döntési helyzetbe kerülne, akkor a migránsok szabadon áramlanának be hozzánk. Az uniós kvóta szerint kéne őket segélyezni. Ennek rettenetesen magas költségére hitelt vennének fel Sorostól. A hitelt meg a magyar adófizetőkkel fizettetnék meg. S a kör bezárult. És ez nem egy kitaláció, nem vízió, ezek elhangzottak! Soros szájából, hogy ő szívesen ad kölcsönt hozzá! Arany szeme, mert olyan kis jó szándékú, ugye?

Érdekes, az ellenzéket nem halljuk sipítozni azon, hogy a migránsokat hitelből kéne eltartanunk.  Pedig nagyban megy a hitel-hiszti. Paks II. az baj, a Belgrádi vasút az baj, mert ezek termelő, hasznot hozó beruházások? A migránsok eltartása viszont nem lenne baj? És van még olyan, aki ezekre a hiteltelen, önmaguknak is ellentmondó haszonleső ellenzéki percemberekre szavazna? Szerencsére egyre kevesebben vannak.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások