Válassza az Oldal lehetőséget

FakírTorzó: elvtársak, most mit mondjak?

FakírTorzó: elvtársak, most mit mondjak?

A gyurcsányista VargaFakír csapata pontosan olyan jól felkészült, mint maga a képviselőjelölt! Egyéb tájakon persze ez komolyabb gondokat okozna, mint a politikában, mert ha például egy agrárkarral is rendelkező egyetem oktatójaként a tehén szarva között keresné a tőgyét, hát bizony eltapogathatna egy darabig.

Most a batéi balsikerű kirándulás után – ahol Potocskáné körzetében kereste az őt támogatókat – Csoma-Szabadiban ment helybe a ……. (pofonért) a kaposi politikai szűz.

Hülye ötletből persze nehéz jól kijönni! Dr. Varga István előbb lefotóztatta magát az iskolatorzó előtt, minthogy kollégái megmondták volna neki: elvtárs, ne tedd, mert ez a mi lelkünkön szárad! Mert bizony a mi elvtársaink voltak azok, akiknek ezt a szégyent az 1980-as évek végétől köszönhetjük! De hát egy újszülöttnek minden vicc új, a felkészületlen politikusjelölt pedig szinte minden csapdába belesétál. Nem azért, mert belecsalják, hanem azért, mert nem veszi észre.

Kár ezért tehát a Fideszt és Gelencsért ekézni! Mert kedves Pista, 2010 után először is vissza kellett vásárolni az elvtársaid által eladott közmű- és egyéb cégeket, mintegy kétszázat, ki kellett kormányozni a gazdasági szakadékból az ország szekerét, aztán el kellett kezdeni építkezni, egymillió új munkahelyet teremteni, hogy legyen miből költeni.

És lőn! Ezért a csak közösségi beruházásokra és fejlesztésekre 500 milliárd forintot a választókerületbe menedzselő Gelencsér képviselő hamarosan bejelenti: pályázati támogatásból ifjúsági park épül a torzó helyén!

Ennyi! Mondjak még valamit, Ildikó

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások