Válassza az Oldal lehetőséget

Lapítanak, mint az a bizonyos, Gyurcsány somogyi jelöltjei

Lapítanak, mint az a bizonyos, Gyurcsány somogyi jelöltjei

Nem tudom, milyen cuccot szív MZP, amitől látomásai és világot megváltó vagy inkább megsértő gondolatai vannak, de lássuk be, új színt hozott a kampányba. Már ami a gyűlöletkeltést illeti, ami jól tudjuk, a baloldal sajátja. Lassan nem lesz olyan társadalmi csoport, akit ne sértett volna még vérig, akit nem néz le a legújabb önjelölt messiás.

Már-már klinikai eset szerencsétlen, ami ma már nem különösebb csoda, hiszen mindenki megismerhette, mindenki láthatja, hogy egyszerűen csak hasznos vagy haszontalan idiótája Feriéknek. Itt pontot is tehetnénk az írás végére, de egy apróság azért még idekívánkozik.

Mégpedig a somogyi baloldali jelöltek súlyos csendje az ügyben. Lapítanak, mint az a bizonyos a sűrűben. Nem kommentálnak, nem kérnek elnézést, nem mondják, hogy biztos nem úgy gondolta a messiás.

Ha pedig kussolnak, akkor az azt jelenti, egyetértenek vele. Szerintük – akik mellesleg ugyanúgy vidékiek, mint az a sok “tudatlan, ostoba gomba” – ez teljesen rendben van így.

Persze ők nem mind falusiak, akik tízre már seggrészegek, ezért tudnak különbséget tenni gyalázkodás és gyalázkodás között. Ők olyan diplomások, akik felvilágosultak, akik értik az idők szavát. És legalább ugyanúgy lenézik az itt élőket, mint főnökük.

Ha csak a dél-somogyi megélhetési mesemondó, Andersen korábbi hozzászólásait nézzük a vele egyet nem értők irányába, akkor minden egyértelművé válik. Nos, ő egyszerűen kannásborosnak nevezte azokat, akik ellent mertek mondani. Innen is már csak egy lépés a gomba.

Bozótharcos, ingatlanspecialista és műhelytulajdonos Anitának is illene elhatárolódnia, hiszen mégiscsak nő valahol szegény pára. De ő is egyetért, hallgatásával szerinte is tudatlanok azok, akik nem rá akarnak szavazni.

Aztán itt van ez a jobb sorsra érdemes olimpikon, az Ádi gyerek, aki úgy képes elmenni egy átadásra, hogy fogalma sincs, mi is volt a rendezvény  lényege. Neki sincs kivetnivalója, pedig ő nem városban lakik, mint jelöltkollégái.

Azon pedig ezek után meg se lepődünk, hogy Fakír is kussol, hiszen halvány lila dunsztja sincs, hogy kiket akar képviselni, melyik településre kell menni kampányolni. De hát az úttörő ott segít, ahol tud. Ha kell, ha nem, ő is teljes mellszélességgel támogatja MZP-t eszement ámokfutásában. És ők akarják képviselni a somogyiakat. Elgondolkodtató.

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások