Válassza az Oldal lehetőséget

Fakír a Batéi (ön)jelölt

Fakír a Batéi (ön)jelölt

Számomra eddig is rejtély volt, hogy az ellenzék milyen szisztéma szerint választotta ki jelöltjeit. Szerintem minden jelentkezővel kitöltettek egy IQ tesztet, aztán akinek negatív lett, azt felvették.

Ott van Karácsony Gergő, egy igazi balek, egy lúzer, egy jogosítványt sem volt képes megszerezni öt próbálkozásra sem! Magyarul sem, nemhogy angolul! Vagy ott van a parizeres Jakab. Saját párttársai elégelték meg ámokfutását, s buktatták le, hogy felfűzte a kabinetfőnökét, aki civilben postás és három gyermekes családanya. De nem kell ilyen messzire szaladnunk, elég, ha körül nézünk Somogyban.

A Somogy 4-es körzet szellemi „fellegvára”, a Kishegy paparazzija, Potocskáné is hadilábon áll a körzethatárokkal, és más értelmi képességben sem dúskál, no de közelebb, még közelebb! Állj, megvan! Somogy 1-es körzet géniusza, aki ha elmenne borbélyhoz, akkor sem tudna jobb képet vágni, mint némelyik csöves, igen ő az! A mindenki Fakírja! Ő ez a csoda, ez a tálentum, aki elment BATÉ-ba, és kampányfotózkodott. Nincs is ezzel baj, csak annyi, hogy Baté nem az ő körzete!

Ennek a balf@sznak nem mondták el a budai pártközpontban Feriék, hogy hé, te, nem oda Baté?

Erre mit hallok? Jön a másik gigasztár, a messiás! Meg mester, és Kossuth! Feri ideküldi. Mindet! Hátha együtt megtalálják aláírásgyűjtés közben a körzethatárokat. Vagy, hogy ez a hatökör Márky elmagyarázza ennek a balf@sz Fakírnak, hogy batta meg, Baté nem a tied paraszt!

Márky amúgy utálja a vidékieket, mindenkit falusit alkoholistának, meg butának, agymosottnak tart, sőt, sötétben tartott, trágyával etetett gombáknak is. Szerintem Fakírból indult ki ez a Márky gyerek, amikor a vidékiekről megalkotta sztereotípikus kényszerképzeteit. Erre ideküldik vidékre.

Na, pont ez a házalóügynök fogja megmenteni a bulit. Márky legfeljebb azzal tud segíteni ebben a vak vezet világtalant helyzetben, ha hoz a pártközpontból bemásolható aláírásokat, hogy meglegyen a jelöltséghez szükséges mennyiség zöme még a határidő lejárta előtt. Mert ha csak Batéba gyűjtenek, akkor bizony nem lesz meg az ajánlás. Javasoljuk nekik, hogy menjenek be Taszárra is, meg Fonóba, hátha úgy több jut? Vagy bízzuk inkább a véletlenre?

Nos, ha elállt a könnyünk a röhögéstől, azért azt gondoljuk át, hogy ez a Fakír néha azt sem tudja, melyik bolygón van. És ez így akar embereket, a körzetében lakó embereket képviselni? Ne legyenek illúzióink. Ez csak egy báb. Abból is a butább.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások