Válassza az Oldal lehetőséget

Márki-Zay válláról csúszik le a báránybőr

Márki-Zay válláról csúszik le a báránybőr

Magyarország szempontjából örvendetes, hogy Márki-Zay Péter nyerte az ellenzéki előválasztást, mivel mindenki érdeke, hogy mihamarabb túlessen az ország egy újabb hamis messiás által gerjesztett illúzión, akár a kanyarón.

Sem Márki-Zaynak, sem másnak nincs esélye arra, hogy Orbán Viktort legyőzze, így nem jelent akkora veszélyt Márki-Zay, akinek viszont lesz ideje megmutatni – amit egy hét alatt is képes volt prezentálni – hogy ő igazából kicsoda.

Van olyan baloldali hírportál is, amely átlát Márki-Zayon, rögzítve, hogy a rosszabbik verzió az lenne, ha egy ilyen súlyos megosztást és gyűlölködést gerjesztő, hataloméhes embert bárki legyőzne az előválasztáson, mert akkor megmaradna a hamis illúzió, hogy ő nyerhetett volna Orbán Viktor ellen.

Mindenki érdeke, hogy a Márki-Zay-féle pusztító hazugságokon mielőbb túljusson az ország. Kiábrándító, szomorú tény, hogy az emberek egy része képes bedőlni olyan demagóg állításoknak, mint hogy egy semmiből jött ember leváltja az egész (jobb- és baloldali) elitet, mindenkit elszámoltat harminc évre visszamenőleg, valamint ő és mindazok, akik átállnak hozzá a tisztaság megtestesítői.

A balliberális tábor ravasznak hitt tervét, hogy egy jobboldalinak titulált embert állítanak Orbán Viktorral szemben (mert akkor majd a jobboldali szavazók átszavaznak az ellenzékre), azont túl, hogy önfeladásnak és önmegsemmisítésnek tarthatjuk, még alapvetően téves elgondolásnak is, mivel egy elvszerű balliberális ember soha nem fog szavazni jobboldalira, ezért aztán többet veszítenek ezen az oldalon, mint amennyit nyernek a másikon.

Márki-Zay megosztó gyűlölet kampányát erősítendő, vélhetően be akar majd ezután darálni mindekit a saját táborába. Kisnapóleoni ambíciójával szét fogja verni a még meglévő ellenzéki összefogást is, a kérdés csak az, hogy mikor. Már eddig is nagyon sok baloldalit eltaszított. Amennyiben Magyarországnak szerencséje van, akkor talán időben kigyógyul a Márki-Zay által keltett illúziókból és tanul belőle.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások