Válassza az Oldal lehetőséget

Fakírvakság

Fakírvakság

Nem kellett sokat várni arra, hogy az előválasztásnak nevezett bolhacirkusz helyi túlélőjét is elérje a „farkasvakság”.

A pártzászlókkal feldíszített, ám nemzeti lobogó nélküli performanszukon hatalmas tömeget látó VargaFakírnak nemcsak a látásával, hanem a látásmódjával is nagy baj van.

Az, hogy egykori szépreményű „ellenállóként” eladta a lelkét az egyre inkább minden pártot bedaráló komcsi-libsi Gyurcsánynak, csak egy dolog! Az, hogy lassan már nagyobbakat hazudik, mint a gazdája, már elgondolkodtató.

Oda jutottunk, hogy a Gelencsért ekéző, későn jött kaposi forradalmár önáltató ellenzéki magyarázatokat szajkóz, nem tetsző véleményeket „szűr”. Ráadásul az ezalényeg nevű baloldali hazugsággyár moslékosvödrében fürdőzik, miközben ájtatos manóként láttatná magát az övéi előtt.

Az már szóra sem érdemes, hogy a Dk ellen létrejött, majd a küldetésüket a hatalomért sutba dobó ballikosok gyűrűjében tetszeleg Somogy „megváltójaként”. Gáz ez, nagy gáz! Van az a pénz, Pista? Mert ha ez a jó ügy, amit szolgálsz, akkor mi a rossz?

Mi a te igazságod? Miközben fennen hirdeted a saját, mostani „igazadat”, nem bicsaklik meg a nyelés? Ha igazad van, miért hazudsz? No persze kézenfekvő a válasz: az önmagát baloldalinak nevező massza pontosan tudja: a valósággal nem tud választást nyerni!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások