Válassza az Oldal lehetőséget

Durva Gyurcsányék előválasztási kampánya

Durva Gyurcsányék előválasztási kampánya

Durvul Gyurcsányék előválasztási kampánya

A nagy szólamokkal beharangozott előválasztási cirkusz szinte minden napjára akad valami meghökkentő és elgondolkodtató.

Az ellenzék nagyon szépen elővezette, hogy mennyire összefognak, meg együtt tudják csak Orbán Viktort leváltani, és hogy félre kell tenni az ellenzéki oldalon minden vitát egymás között, meg hogy „demokrácia’.

Nap nap után kiderül, azonban hogy mégsem gondolták ezeket komolyan: sem az összefogást – hiszen egymás tyúkszemére lépnek minduntalan. Egy friss példa: Békés megye II. számú körzetében a Jobbik az MSZP jelöltjét támogatja saját politikusa ellen, aki így kénytelen volt a Mindenki Magyarországa Mozgalom színeiben indulni.

Nem tudnak megegyezni egymással, hiszen állóháború van a szavazatokért a pártok közt.

Ha a kezdetekben sem tudnak megegyezni, akkor mi lenne, ha hatalomra kerülnének?

Már nem számít az sem, hogy ki kivel van, csak az, hogy őrjöngve leakarják váltani a kormányt, a módszer szerintük mellékes.

Nem kell messzire menni, szűkebb pátriánkban, Kaposváron is szolgál az ellenzék elég negatív példával az „összefogásra”, a „kulturált” egymás közti vitára és a „demokráciára” is.

A somogyi megyeszékhely ellenzéki politikusai odáig jutottak, hogy szinte félnek egymástól, mivel maffiamódszerekkel figyeltetik, fenyegetik és feljelentgetik egymást.

Világos példák erre Horváth Ákos kampánymódszerei. Megy az egymásra licitálás, a másik lejáratása és a permanens hazudozás, meg az abból való mosakodás szinte napi szinten, miközben a kormányt szidja az ellenzék a gyűlöletkeltésért.

Az meg végképp abszurdum, ahogy egy-egy utcafórumon viselkednek ellenzéki politikusok. Már a sokadik agresszív esetről tudósít a média,  például arról, hogy Gyurcsány hétvégén egy debreceni utcafórumon fenyegetett meg egy idősebb férfit, akivel közölte: „azt javaslom magának: nagyon gyorsan fogja be a száját, és viselkedjen rendesen! Megértette?!”

Gyurcsányt fel is jelentették emiatt. Hát, ez a gyurcsányi demokrácia, ennek írtak alá az ellenzéki pártok, akik vele szövetkeztek. Ha a szavazatszerzés udvarlásának idején már ilyen az ellenzék, akkor mit várhatunk később? Mit remélnek a rájuk szavazók? Ébresztő!

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások