Válassza az Oldal lehetőséget

Van még lejjebb?

Van még lejjebb?

Azt hiszem, közeleg a vég. MZP amellett, hogy totálisan lenéz mindenkit, aki nem itatja több százezer forintos borral, elkezdte összegrundolni “szakértőit”. Nem is akárkiket, hiszen somogyi géniuszok is bekapcsolódtak az általuk hőn áhított kormányváltás utáni időszak programjának kidolgozásába.

 

Az egyik természetesen a medencék réme, Steinmetz doktor, aki sport és egyéb ügyekben dolgozza ki a világmegváltó koncepciót. Értem én, hogy bajnok volt egykor, meg látott már labdát is, de ez azért még édeskevés. Ahogy a Jobbik logó is utóbbi időben fotóin. Mr. Gumibot a másik csoda. Saját közösségi oldalán büszkélkedett el vele az egykori siófoki zsaru, hogy kemény munkája fekszik a rendvédelmi szervek reformjában, meg egy kevés az önkormányzati világ újragondolásában is. Itt azért nagyobb a luft, mint a pólósnál, mert láttuk az elmúlt években, mivé tette a Balaton fővárosát.

 

A többiek még nem dicsekedtek, hogy szakértőként számítana rájuk MZP, de végig gondoltam hirtelen, mit is tudnának hozzátenni az ellenzéki programhoz. Fakírtól Kaposváron csak morzsákat kaptunk, úgyhogy ő jó lenne a meetingek utáni törmelék eltüntetésére, az üres üvegek visszaváltására és morzsaporszívózásra. Potocskáné ingatlanügyi referens lehetne, ha már tudja, miként kell használni az állam által bérelt ingatlant családjának. Ander pedig újraírhatná a történelemkönyveket Losonczi elvtárs szellemi örökségét megőrizve.

 

A kasszakulcs megszerzéséért komoly harc folyik, de hogy ilyen zsenik mutassanak utat, írjanak új magyar történelmet, az már kicsit sok, valahogy nem veszi be a gyomrom. Bár sok csodára eddig se számíthattunk tőlük, és ez nem fog változni a jövőben sem. Ennyi telik tőlük. Annyi, amennyit Feri megparancsol és megenged. Többre úgyse képes egyik sem.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások