Válassza az Oldal lehetőséget

Csalással nyert Dobrev Klára?

Csalással nyert Dobrev Klára?

Egy baloldali lap értesülései szerint választási csalás- gyanús eset történt Miskolc belvárosában. A lap úgy tudja, hogy a hét elején több járművel érkezve egy negyven-ötven fős csoport jelent meg az előválasztási sátornál, akik sorban állás közben főleg Dobrev Klárát favorizálták, közölve, hogy ezért kétezer forint ellentételezést ígértek nekik.

A portál úgy tudja, a helyzet olyan feszültté vált, hogy a szervezők a szavazósátor átmeneti lezárására, és a rendőrség értesítésére készültek. Ám végül egyikre sem került sor, mert a csoportosan érkező társaság elment szavazás nélkül a helyszínről – valószínűleg azért, mert nem látták biztosnak azt, hogy a beígért összeget meg is kapják voksolásukért.

Úgy tudni, hogy Kaposváron is történhetett hasonló eset, mert több előválasztó is beszélte a sátornál, hogy a DK vezényelte őket ide más településekről. Így már más fénytörésben látszik az, hogy a Gyurcsány – Dobrev féle alakulat miért gátolta az online szavazás felgyorsítását: mivel ott nem tudják a szavazókat manipulálni. Nekik az állhatott érdekükben, hogy beszivárogjanak az előválasztási sátrakhoz járulók közé, és befolyásolják a szavazókat azzal, hogy Dobrev nevét sugallják az ott levőknek, kiszorítva ezzel az „összefogás” többi pártjait az egyenlő esélyből.

Gyurcsányék ismét nemtelen harcot vívtak – lám csak, még egymás ellen is. Közben meg az megy, hogy „összefogás”, szeretet, meg demokrácia. Olyanok, mint a feketeözvegy nevű pók.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások