Válassza az Oldal lehetőséget

Van az a pénz, amiért liberálisnak áll a fasiszta

Van az a pénz, amiért liberálisnak áll a fasiszta

Mert egyébként miért feküdne be az egykori radikális Jobbik a vérkommunista ősellenség, Gyurcsány ágyába? Nyilván nem mindenki tette meg ezt, a jobb érzésűek elhagyták a pártot. Hogy Kaposváron léteztek-e, léteznek-e jóérzésű jobbikosok, nehéz megmondani. Akit 2010-ben nem rúgtak ki, az vagy maradt meghasonultan, vagy angolosan távozott. Ahogy az ország több nagyvárosában, Kaposváron is nagyítóval kell keresni a pártkatonákat. Nem mintha hiányoznának, hiszen sokat nem tettek hozzá eddig sem a mindennapokhoz, és vélhetően nem is fognak, hacsak Feri nem ad ellenkező utasítást.

Az pedig, hogy vezető ellenzéki erőből leamortizált pártocska maradt a Jobbikból, nem különösebben csoda, hiszen benzinfaló alelnökük, a dél-somogyi megélhetési mesemondó bebizonyította, tényleg van az a pénz, amiért feladja valaki az elveit. Különösen, ha meg kell etetni az egész családot, meg még a rokonságot is. Andersen nemrég, alig fél évvel az önkormányzati választások előtt határozottan állította, hogy nem lehet összefogás az MSZP-vel és a DK-val. „Az egészen biztos, hogy a logó az sehol nem szerepelhet egymás mellett ezekkel a pártokkal…Tehát olyasféle koalícióról senki ne álmodjon rémeket, amelyben ezek a pártok így közösen szerepelnének.”

Na, bumm! Volt már másokkal is, hogy félrebeszéltek a történelem során. Van, aki a lelkét veszi el egy pártnak, és olyan is van, aki csak a pénzét. Nyilván ez így helyes liberálfasisztáéknál. Ami viszont a legmeglepőbb, hogy azt a brutális szellemi és taglétszámi amortizációt, ami zajlik az elmúlt években jobbikéknál, sikerként élik meg. Mit lehet ehhez hozzátenni? További sok sikert!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások