Válassza az Oldal lehetőséget

A baloldali politikának megfoghatatlan a vidék

A baloldali politikának megfoghatatlan a vidék

Aki valamennyire is ismeri a történelmet, az tisztában van vele, hogy a baloldali politika soha nem állt a vidék mellett, hanem megbélyegezte, és mélységesen lenézte azt.

Nincs ez máshogy ma sem. Ahelyett, hogy észrevennék, és helyrehozni, vagy csak enyhíteni akarnák elhibázott hozzáállásukat a vidékhez, inkább ránk küldték a legnagyobb antitálentumot, akit a történelem valaha is produkált.

A baloldali összefogás miniszterelnök-jelölt nagyágyúja, Márki-Zay Péter politikai képességeit egy csimpánzé is meghaladja. Ma már nem is csodálkozunk azon, ha valami bődületes marhasággal áll elő, zsibbadtan vesszük tudomásul.

A legújabb sértő megnyilvánulása szerint a szegény, tudatlan vidékieket fel kell világosítani. Szerinte a fővárosi aktivistáknak kell eljuttatni a hazug baloldali propagandát a vidékiekhez, akiknél szerinte még internet sincs. „Tessék örökbe fogadni egy települést vagy egy fél települést vagy néhány utcát, néhány lépcsőházat” – mutatott rá élő Facebook-videójában MZP.

Azaz, a baloldali aktivisták menjenek el egy-egy vidéki településre, rohanják le („fogadják örökbe”) és ott dobják be minden postaládába az olcsón kinyomtatott, megtévesztő irományt. „Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a félrevezetett emberekhez eljuttassuk az igazságot” – közölte MZP.

Az izzadtságszagú törekvésen érezni lehet, hogy nehezen, rozsdásan nyikorognak a fejében a fogaskerekek, de semmi hasznos nem jut az eszébe, csak hozza a baloldali nagyképű, a vidékieket mélyen lenéző formákat.

Ebből népszerűség és szavazat vidéken nem lesz, az biztos. Amúgy már sokadszor mondjuk, mi vidékiek, hogy mielőtt kinyitja a száját, tájékozódjon. Vidéken is minden lehetőség adott a tájékozódásra, van internet, okostelefon, minden.

Köszönjük, de nem kérünk a hazug és agresszív baloldali politikából. A tájékozatlan politikus amúgy  pedig ultraciki.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások