Válassza az Oldal lehetőséget

Edzett testű Winnetou a ringben

Edzett testű Winnetou a ringben

Alaposan kipallérozta magát a cseri suttyó. “Jól tanult, edzette testét, tisztelettel beszélt a felnőttekkel”. Jó kis komcsi nosztalgiát nyomott le közösségi oldalán Fakír, ha már másra úgyse futja önerőből.

Hiába, azok a régi szép idők, amikor még a szocializmus boldog békeéveiben önfeledten lehetett riadóláncos bohóckodásokkal múlatni az időt, amikor még Kádár elvtárs is jó erőben volt ahhoz, hogy eltetessen mindenkit láb alól, aki útjában állt, amikor besúgók hada nyomorított meg családokat, amikor bárhová mehettél nagy szabadságodban, csak külföldre nem, nehogy észre vedd a különbséget a haldokló kapitalizmus és nemzetközi proletariátus dicsőségben elért eredményei között.

Na, ez a nosztalgikus csávó készül az ország házába. Az a pasas, aki mellesleg “utólag is úgy értékeli, sokat tett a dolgozó népért és a hazáért”. Pompás fiam, egyes, leülhetsz! Maradj a riadóláncodnál, szaladgálj a Cserben a fák között, számháborúzz Gyurcsányékkal, elvégre már megcselekedted, mit megkövetelt a haza!

Féltve őrzött úttörő igazolványodat is megcsodálhatta közösségi oldaladon a nagyérdemű, tehát nincs más dolgod. Tartsd be a 12 pontot, maximum megtanulhatnál még fára mászni, ha már gyerekkorodban béna voltál hozzá és dicsekszel is vele.

Utóbbi mondjuk jelen helyzetben tök felesleges, hiszen Fakír jól megtanulta elvtársaitól, lehet másképp is felfelé haladni, sokkal könnyebb segget nyalni.

Feriét, Petiét, meg a többiekét, akik ugyanolyan rissz-rossz komcsik, mint ő. Akik ugyanúgy nosztalgiával gondolnak Kádár elvtársra, mint ő. Akik legszívesebben visszahoznák a népi demokráciának csúfolt időket. Már csak ezért sem szabad rájuk szavazni áprilisban és soha többé!

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások