Válassza az Oldal lehetőséget

A baloldali összefogás nem működik Kaposváron

A baloldali összefogás nem működik Kaposváron

Nemrég ismét kiesett egy csontváz a kaposvári baloldaliak szekrényéből. Kiderült, hogy több százezer forintba fájt utólag annak a fotónak a felhasználása, amelyet a hírek szerint elloptak a két évvel ezelőtti önkormányzati választások előtt.

Az esetre a Kaposváriakért Egyesület volt elnöke hívta fel a figyelmet, aki nyilvánosan megüzente Bereczki Dávidnak, korábbi képviselőjelölt-társának: „A lejáratósdi helyett nem akarnád már végre megadni az adósságodat a két évvel ezelőtti kampány miatt? Tudod én fizettem helyetted a beugródat. Meg amit az általad lopott képre kifizettünk. Tavaly januárban kértél tőlem részletfizetést, de még egy fillért nem adtál azóta…”

A baloldal előválasztása vádaskodást és széthúzást eredményezett, amely után kétségessé válik egy újabb összefogási kísérlet, hiába bizonygatják az ellenkezőjét. Ismert, Horváth Ákos indult a képviselőjelölti posztért, ebben a Jobbik, Márki-Zay és Fejes István is támogatta. A végén Horvátot elkezdték egykori szövetségesei támadni, akkor Felder Frigyes előrántotta az antiszemita kártyát, Fejes pedig a momentumos Bereczkit sorozta meg a fenti facebook üzenettel.

Az esetből is egyértelműen világos, hogy a baloldalon olyan „bajtársias” erkölcsök dívnak, akkora az összetartás, hogy egy rázósabb helyzetben kérdés nélkül beszántják egymást. Ezek után nem kétséges, hogy Kaposvár nagyon rossz kezekbe kerülne, ha ők megkaparintanák a hatalmat.

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások