Válassza az Oldal lehetőséget

Ürgebőrbe varrták Márki-Zayt

Ürgebőrbe varrták Márki-Zayt

Vannak pillanatok, mikor elgondolkodik az ember, hogy vajon mi motoszkálhat az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének gyenge fejében. S nem csak az övében, hanem a hazaimportált kampányguruéban is.

Bacsó Péter elégedetten csettintene, ha élne, s minden bizonnyal elgondolkodna egy új filmen, melyben ürgebőrbe varrt lejárató dokumentumok járnának kézről kézre a különböző pártok között.

Valóságalapja legalább annyi lenne, mint a Márki-Zay féle elmebajnak, hogy a Fidesz Gyurcsányékhoz juttatott el róla szóló lejárató doksikat.

De Feri rendes csávó, nem használta fel, inkább átadta a haverság jegyében. Elég gyenge próbálkozás, finoman szólva is idióta volt, aki ezt így ebben a formában kitalálta. Jöttek a békaemberek, aztán konspiráltak? Ugyan már! Aki látta ezeket a “dokumentumokat” nyilván észlelte azt is, hogy semmi érdembeli történet nincs bennük. Sem újdonság, sem lejáratásra alkalmas tartalom. Mindössze az amerikai csodaguru által kitalált kampányfogás a média számára.

A balosok minden bizonnyal be is kajálják, de aki gondolkodik, átlát rajtuk, tudja, hogy nem változott semmi. Hazudnak reggel, éjjel, meg este. Egyszóval a sztori megáll a Tanú című film koncepciós pereinél, az ürgebőrbe varrt elmebajnál.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások