Válassza az Oldal lehetőséget

Karigeri mondvacsinált tanácsadói és a hatvan milliós fizetések

A 2019 októberi önkormányzati választások előtt Budapesten az ott élő külföldi diákokat törzshelyeiken, az úgynevezett romkocsmákban agitálta az ellenzéki katyvasz, hogy szavazataikkal a Karácsony féle moslékkoalíciót támogassák. Volt, hogy ennek csak néhány fizetett sör volt az ára, volt, hogy esetleg egy kis „fű” is odacsúszott. Az is elképzelhető, hogy a Lackner által lobogtatott fehér port sem mind a képviselő- és polgármester jelölt „urak” szívták fel maradéktalanul, hanem esetleg a hamarjában toborzott és megvett külföldi szavazóbázis is szippanthatott belőle. Ezt sosem fogjuk persze megtudni, mi volt a külföldi liberális szavazatok ára, azt viszont tudjuk, hogy ezt is az adófizetők adójából finanszírozzák. Az ellenzéknek semmi sem drága, amit az adófizetők pénzéből finanszírozhatnak a saját érdekükben.

 

Karácsony az így elbitorolt városvezetői pozíciójával visszaélve egyből elkezdte elosztogatni a Tarlós által hátrahagyott tetemes többletet a főváros kasszájából. Az ATV egyik műsorvezetője Kálmán Olga is tanácsadó lett, HATVANMILLIÓS fizetéssel! Vágó elvtárs pedig a BKV műszaki bizottságában kapott helyet, szintén 60,000,000,- forintos bérrel. Amikor a nettó átlagbér nagyjából 260 ezer Ft, addig ezek a mondvacsinált pozíciókba tett hűbéresek milliókat keresnek! Csak a kettejük bére 120 millió Ft. De nézzük, ez mennyi pénzt is jelent. Ennyi pénzből felére lehetne csökkenteni Kaposváron a kommunális adót. Ennyi pénzből kb. 170 ezer adag menzai kosztot lehetne kifizetni az arra rászoruló gyermekeknek. Ennyi pénzből kb. 12 ezer négyzetméternyi kátyúzást lehetne elvégezni a régi aszfalt felmarásával és újraaszfaltozásával. Ennyi pénzből nyolcvan lakás teljes nyílászáró cseréjét lehetne elvégeztetni.

 

Karácsony Gergely azonban úgy gondolta, hogy 170 ezer menzai koszt helyett inkább ennek a két tanácsadónak adja ezt a pénzt. Igaz, semmilyen kézzelfogható tanácsot nem adtak még, a díjazás sem Vágó műszaki tudásának szól a BKV-nál. Ezt a pénzt azért kapták, mert hű szolgálói a DK-s Gyurcsány által verbuvált ellenzéki mosléknak. De ne csodálkozzunk, a balliberális oldal mindig is ilyen volt, és ilyen is lesz. Még szerencse, hogy az emberek itt vidéken nem hülyék, hogy egy ellenzéki moslékkoalícióra szavazzanak.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások