Válassza az Oldal lehetőséget

Ne búsulj Zsolti, van másik párt!

Ne búsulj Zsolti, van másik párt!

Kurtán-furcsán rúgták ki Varga Zsoltot a Jobbikból. A sok pártot és pártközeli társaságot megjárt kaposvári megmondóember gyors felemelkedést követően a legderekabb kommunista időket idéző csavarral távozott a liberális álcát öltött szélsőségesektől. Mindezt a szólásszabadság jegyében. Persze azt döntse el mindenki, hogy Jakab volt ügyefogyott a közösségi médiában tett bejegyzésével, vagy Varga, hogy ezt merészelte kommentelni a fővezérnek.

 

Nem tudom, hányan ismerik a nyolcvanas évek kultikus zenekarát, a Kontroll Csoportot, de ők már abban az időben besúgókról és provokátorokról énekeltek. Természetesen volt alapja a szövegnek, hiszen a fél országot megfigyelték az elvtársak, amit kellő elánnal átvett a Jobbik is annyi különbséggel, hogy ők a huszonegyedik századra frissítették a besúgóhálózatot. Nem egyszerű ellenségkutatással foglalkoznak, házon belül rendezik le a Jakab elvtárs ellen szövetkezőket, vagy éppen azokat, akik csak véleményt nyilvánítanak. Így járt Zsolti is, aki bár nem vágott illegálisan disznót, csak kommentelt, mégis feljelentették. Ráadásul a saját óljából, Somogyból. Ez sem különösebb meglepetés, hiszen mindig van olyan, akinek hosszabb a nyelve, mint párttársaié.

 

A mondás szerint minél több nyelvet beszélsz, annál több ember vagy. Varga Zsolt beszélt már demokrata fórumos, fideszes és jobbikos nyelven, most egy új kihívás vár rá, hogy még ennél is több ember lehessen. Megpróbálhatja a valódi liberálkommunista mantrát kitanulni, hiszen ott még alig járt, bár a Jobbiknál már tréningezhetett ezügyben is. Tehát semmi baj Zsolti, vannak még pártok, ahol biztosan tárt karokkal várnak. Különösen Gyurcsányék, akik szeretik az árulókat.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások