Válassza az Oldal lehetőséget

Karácsony adóztatni akar!

Karácsony adóztatni akar!

Az ellenzéki oldalak, ellenzéki bloggerek, kommentelők folyamatosan fidesz-birkázzák a kormány oldalán síkra szállókat. Nyomják a dumát, hogy a „lakájmédia” így, meg úgy, de hazudik az ellenzékről. A legszebb öröm és boldogság, amikor az ellenzéki portálok írnak az ellenzékről negatív aspektusban, mint ahogy azt teszi a napi.hu is. Akinek még nem világos a szitu, a Gyurcsány vezette DK és az általa bekebelezett, irányított, csicskabanda jobbik+lmp+együtt+mszp+momentum „satöbbi futottak még” kotyvalék élén páváskodó Kamugeri MEGSZORÍTÁSOKAT VEZET BE! Kérdem én, az ellenzéki szavazóktól, ezt akartátok? Ez a jogosítvány nélküli, kerékpársáv mániás mindenre IS alkalmatlan senki épp egy újabb adót akar bevezetni!

Tarlóstól több, mint száz milliárdos pluszban vette át Budapest kasszáját. Először 5 főre emelte a helyetteseinek számát. Ó, drága Istenem, miért kell ennyi helyettes, hát ennyiszer nem leszel ott a munkahelyeden? Meg a helyettesed sem? A helyettesed helyettese sem? A helyettesed helyettesének a helyettese sem? Hát mitől vagy te ennyire elfoglalt a helyettesekkel együtt? Ja, rájöttem. ADÓEMELÉSEN TÖRITEK A FEJETEKET NAPHOSSZAT.  Az ellenzék mindig csak megszorít, sanyargat. Okos ember nem szavaz az ellenzékre.

 

Mint ahogyan azt az ellenzéki beállítottságú portál is írja, Kamugeri elkótyavetyélte már az összes pénzt, amit Tarlós otthagyott pluszban! Nem, ne tessék kételkedni, minden önkormányzat költségvetése, így a fővárosé is lekérhető, nyilvános, és nem kell hozzá közgazdásznak lenni, hogy ellenőrizhessük, Tarlós temérdek tartalékot halmozott fel a fővárosnak, amit ez a laikus senki elköltött a tanácsadókra, helyettesekre, haverok zsebébe, és most adót akar kivetni! No, mindegy, buta-pesti aki megszavazta, most ihatja a levét. Nagy szerencse, hogy itt nálunk nem az ellenzék nyert, mert akkor itt is tombolna a megszorítás és adóemelés. Okos ember nem szavaz az adóemelésre. Okos ember nem szavaz az ellenzékre!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások