Válassza az Oldal lehetőséget

Még meg sem nyerték, már osztják Kaposvárt

Még meg sem nyerték, már osztják Kaposvárt

A kaposvári baloldali szavazók legnagyobb megdöbbenésére Pintért visszaléptették az politikai újonc, VargaFakír javára! A cél az volt, hogy Gyurcsány (vagy Kolber?) legújabb felfedezettje több szavazatot kaphasson majd! Ám ez így nem egyértelmű, hiszen a palira vett balos szavazók máris arról cikkeznek: el sem mennek választani, ha a pártközpontok osztják a szerepeket, s nem az lesz a jelölt, akit ők akarnak!  A naívak azt hitték, számít a véleményük! Hahaha…

A legérdekesebb a helyi kommunikációban az, hogy nagy a kussolás! A mindig, mindenre érzékeny hazugsággyár, az ezalényeg nevű moslékosvödör sem visít! Vajon miért nem? Vagy azért nem, mert már ezt is az újgyurcsányistává lett VargaFakír szerkeszti, mint annak idején az MSZP kampánylapját? Hát van az a pénz? A többi meg nem számít! Vagy pedig nem kaptak rá engedélyt. Mert cenzúra azon az oldalon nincs… Csak önkéntes ideológia követés.

Az ügy pikantériája az is, hogy a szocialisták egyik társelnöke bejelenti itt Kaposváron Pintér Attila indulását, egy hét múlva a másik társelnök pedig a visszaléptetését írja alá Gyurcsány Ferenccel!

A helyzet persze nem egyszerű! Ha az MSZP önállóan indulna a jövő évi választásokon, akkor be sem kerülne a parlamentbe… Az utód párt utódpártja, a DK (nem Dobrev Klára…) bár ki tudja, mi járt Feri eszébe, amikor nevet adott, a Jobbikkal igyekszik maximalizálni az esélyét az előválasztásnak nevezett cirkuszban. Miközben mindenki tudja: a lapot Gyurcsány már rég leosztotta, az egész csak homokszórás a választók szemébe.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy Pintér Attila milyen lendülettel támogatja majd VargaFakír kampányát, aki első helyen a Kaposvári Egyetem visszaállítását ígéri a választóinak, aminek persze ő lesz majd az első embere! Vagy a 20 év alatt tanársegédből újra „tanársegéddé” avanzsáló Pintér Attila? Már lovagolnak a még meg sem született kiscsikó hátán!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások