Válassza az Oldal lehetőséget

Nyugat-Európa a válság újabb hullámán szörfözik

Nyugat-Európa a válság újabb hullámán szörfözik

Mikor csörren a baloldali fejekben a tantusz? Ahogy mondani szokták, a valóság rárúgta az ajtót a tőlünk nyugatabbra élőkre.

A hírek szerint Nyugat-Európában egy szürreális helyzet állt elő az energia hiánnyal kapcsolatosan, hovatovább a német és már az osztrák lakosságot is készítik fel huzamosabb áramkimaradásokra.

Azt gondolnánk, hogy a Nyugat-Európai lakosok megpróbáltatásai lassan véget érnek, azonban egyre növekvő áremelkedéssekkel, áruhiánnyal és munkaerőhiánnyal kell szembenézniük. Most ismét újabb rettenet leselkedik a derék polgárokra. Lehetséges, hogy nem lesz elég áram és gáz a téli időszakban, ráadásul a rezsiárak az egekbe szöktek és még nincs megállás. Ezek az emberek több nemzedék óta jólétben és biztonságban éltek. Most a politikusaik szerencsétlen döntései miatt kiszolgáltatott helyzetben találták magukat.

Itthon az ellenzéki politikusok, a balos sajtó ordasai mindenbe belekötnek, szidják Orbán Viktor kormányát minden lépése miatt, még azt is megkérdőjelezik, amit amúgy minden józan eszű ember örömmel fogadna el, mint például a rezsiárak rögzítése.

Gondolhatnánk, most a kormány mögé állnak és elismerik a helyes döntéseket, vagy legalább csendben maradnak, és azt sajnálják miért nem ők tudtak egy ilyen védőernyőt vonni hazánk fölé, mint a rezsicsökkentés, a hosszútávú gázvásárlás, vagy az Paksi atomerőmű megtartása és fejlesztése.

Minden nyilvánvaló tény ellenére, Márki Zay tartja az irányt, amit baloldali gazdái kijelöltek számára. A minap kijelentette, hogy esetleges kormányra kerülése esetén, megszüntetné a rezsicsökkentés vívmányait, a rögzített rezsiárakat, kiszolgáltatná a magyar lakosságot ismét a multiknak.

Ne legyen illúziónk, minden balliberális politikus megszavazná a rezsicsökkentés eltörlését, beleértve Fakírt is. Tapasztaltuk már, sajnos ezek az emberek, akik baloldalinak, liberálisnak, zöldnek vallják magukat, csak abban hisznek, hogy a lakosságnak kell mindenért, még mások hibái miatt is megfizetni.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások