Válassza az Oldal lehetőséget

Hazudnak reggel, éjjel meg este…

Hazudnak reggel, éjjel meg este…

.. vele hazudik a somogyi (sic) Vas-ember is, a nép szava… Hazugságcunami söpört végig az országos, vagy inkább Budapesten szerkesztett független-objektív sajtó (FOS) hasábjain, s no persze az immár gyurcsányista Fakírt támogató pártlap, az ezalényeg nevű helyi mutációs hazugsággyár-moslékosvödrön is, miszerint Gelencsér Attila országgyűlési képviselő Kaposhomokon olyan kerékpárutat adott át, ami nem is létezik!

Erre abból következtettek, hogy a képviselő közösségi oldalán számolt be annak a kerékpáros útnak az átadásáról (is), amely úgy jött létre, hogy a régi, szinte már-már használhatatlan, meglevő utat felújították, kitáblázták, kerékpáros közlekedéshez szükséges eszközöket helyeztek el, hogy a helyiek ne a gödrök kerülgetésével jussanak el például a szintén elkészült buszfordulóig.

A rendszerint név nélkül nyilatkozókat előnyben részesítő „helyi nép szava” megkérdezte ugyan a képviselőt, de a válaszát nem közölte, mondván Gelencsér nem írt neki érdemi információt, miközben a képviselő tételesen beszámolt a fejlesztésről.

Kaposhomokon amúgy nem csupán egy utat adtak át, de felújították az autóbuszfordulót is. 60 millió forintos fejlesztés volt a településen. Csak halkan kérdezem, mikor kapott utoljára ennyi pénzt a település?

Fakír egyáltalán járt valaha ott, ismeri-e azt a választókörzetet, amelynek képviselői mandátumáért kepeszt, vagy csupán a Kaposszerdahely- Kaposvár útvonalat ismeri?

Lehet itt most is mindenkit hülyének nézni? Mindenki döntse el maga, ki is hazudozik itt össze-vissza?

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások