Válassza az Oldal lehetőséget

JAKABUKTA-ÁKIBUKTA

JAKABUKTA-ÁKIBUKTA

A Gyurcsány show legújabb epizódjához érkeztünk, mégpedig az előválasztás eredményeihez, amelynek utórengései felrázzák talán az átvert ellenzéki szimpatizánsokat.

Történt ugyanis nagy csoda, a nagyszájú parizer- és krumpli-császár Jakab úgy repült ki az Apró villa ablakán, mint a pinty. Minden épeszű ember látta már hónapokkal ezelőtt, hogy ilyesmi lesz a végkifejlet, de sokaknak ez annyira valószínűtlennek tűnt, hogy még voksolni is elmentek Jakabra és a Jobbik által támogatott jelöltekre.

Szegény becsapott Jobbikosok, ugye végre megértettétek az alapszabályt, hogy sosem ülünk le hamiskártyással játszani. Soha! A hamiskártyás mindig cinkelt lapokkal játszik. Gyurcsány az orrotoknál vezetett titeket.

Biztos forrásból tudjuk, hogy Kaposváron a Jobbik által támogatott Horváth Ákos volt a legnépszerűbb jelölt, amiért mindent meg is tett, hiszen kiplakátolt járművei rótták naphosszat a várost, látványos show elemeket és még markolót is vitt a mutatványba. Na jó, az pont félresikerült.

A helyi Jobbik sértődött alakjai viszont anyapártjukkal szembe fordulva támogatni kezdték a DK jelöltjét, miközben Horváthot rendesen besározták. A dezertőrök általi sárdobálás sem volt elég azonban Varga Fakír győzelméhez, abba Gyurcsány informatikusainak is bele kellett avatkozniuk, meg az ügynökeinek is.

A teljes kockázatmentes győzelemhez a kezdeti zűrzavarban még reklámszatyrokban vitt szavazólapokhoz hozzá tenni és elvenni is lehetett, de ugye ez nem egy hivatalos szavazás volt még akkor sem, ha ennek látszatát próbálták kelteni, tehát egy kis csalás, egy kis informatikai trükk bőven belefért, és máris Gyurcsány előre letárgyalt emberei „nyertek”.

Jakab Péter pofára esett. Kaposváron pedig Horváth tett ugyanígy. A legnagyobb vesztesei a Gyurcsány shownak mégis azok, akik hittek még a Jobbikban az országos viszályok és a helyi belharcok ellenére.

Leginkább a Jobbikos szavazók estek pofára, akiket Gyurcsány Ferenc és első helyre csalt felesége, Dobrev Klára b@szarintott át!

Ti most kire fogtok szavazni az igazi választáson? Elmentek, és raktok egy ikszet majd a Gyurcsány támogatta Fakírra, meg Gyurcsány feleségére, akik átvágtak benneteket? Nem gondolom, hogy így lesz.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások